Arkadaşlar selamünaleyküm
Yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın.
Bayadır sıkıntısını çektiğim bir sorun var da sizlere söylemek istedim belki yardımcı olan olur. Şimdi arkadaşlar ben kısa zaman önce internet faturamı ödedim ona rağmen hangi siteye girersem gireyim bağlantı sıfırlandı hatasi veriyor ne yaptıysam düzelmedi sizce ne yapabilirim site önermesi yapmayın çünkü girmiyor
Carpediemm0 yazdı: Cum Kas 23, 2018 11:20 pm
Bayadır sıkıntısını çektiğim bir sorun var da sizlere söylemek istedim belki yardımcı olan olur. Şimdi arkadaşlar ben kısa zaman önce internet faturamı ödedim ona rağmen hangi siteye girersem gireyim bağlantı sıfırlandı hatasi veriyor ne yaptıysam düzelmedi sizce ne yapabilirim site önermesi yapmayın çünkü girmiyor
1) Google,Youtube,Facebook vb. sitelere erişim sağlıyabiliyor musun ?
2) Telefondan Wi-fi ile modeme bağlandığında bağlanabiliyor musun ?
3) Kullandığın işletim sistemi ?
Carpediemm0 yazdı: Cum Kas 23, 2018 11:20 pm
1) Google,Youtube,Facebook vb. sitelere erişim sağlıyabiliyor musun ?
2) Telefondan Wi-fi ile modeme bağlandığında bağlanabiliyor musun ?
3) Kullandığın işletim sistemi ?
1. Sadece Google giriyor ama arattigim hiç bir siteye girmiyor. Facebook Youtube falan bunlara girmiyor.
2. Evet bağlanabiliyorum
3. Windows 7