MANAFOR* yazdı: Çrş Kas 21, 2018 8:16 pm
Bilgisayarla Alakası Yok Ts3 Sürümünüzü 3.1.10 Böyle İndirib Deneyin.
Kara liste ve ts3 sürümü baya baya alakali
2016 dan beri güncellemediğim ts3 programımda 5 ay önceye kadar .com 3 ay önceye kadar da .net olarak giriyordum. .info gibi şeylere hala giriyor. Büyük ihtimal .com ve .net domainlerinin yönü kalktı o yüzden giremiyorum şu sıralar.
farkindaysaniz adam giremiorum demiş hatta verdi demiş kisacasi black list mi ? versiyon ? alakali ile birşey söylememiş belki versiyonla ilgili ama arkadaşimiz domainle ilgili saniyor belkide domainle ilgilidir ama keşke o arkadaş da atsaydi
farkindaysaniz adam giremiorum demiş hatta verdi demiş kisacasi black list mi ? versiyon ? alakali ile birşey söylememiş belki versiyonla ilgili ama arkadaşimiz domainle ilgili saniyor belkide domainle ilgilidir ama keşke o arkadaş da atsaydi
"Alakasi yok" demiş bu ne demek olur ? Anlamadinmi ?
"Alakasi yok" demiş bu ne demek olur ? Anlamadinmi ?
benim anlatmak istediğim , konu sahibi daha hatanin ne olduğunu soylememis kisacasi hata var demiş belki versiyon la ilgili ama o domainle ilgili saniyor domainle olsa bizim tslerimizdede olurdu klanindaki oyuncular girebiliyorsa bu arkadaşda sikinti var demek istedim ben manaforla sana oyle olmaz.boyle olur gibisine konusmadim