CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.
umutycel54 yazdı: Sal Kas 20, 2018 7:26 pm
Bence olmamalı biri alt panel verir adam bütün dosyaları siler sonra
Her önüne gelene panel verme bu kadar kolay. Ayrıca o yetkiyi vermezsin olup biter : )
Bazı arkadaşlar sen ne dersen de veriyo
şunu anlamadim BAZILARI ? Bu bazilar dediğiniz kisiler muhtemelen ortaklariniz ve siz onlara anapanel veriyorsunuz ama kimseye panel açmayin dediğiniz halde açiyorlar ? heee anapanel tek kisiye ait degilmi neden veriyorsunuz ? , siz anapaneli vermeseniz de onlarda vermez.
Her önüne gelene panel verme bu kadar kolay. Ayrıca o yetkiyi vermezsin olup biter : )
Bazı arkadaşlar sen ne dersen de veriyo
şunu anlamadim BAZILARI ? Bu bazilar dediğiniz kisiler muhtemelen ortaklariniz ve siz onlara anapanel veriyorsunuz ama kimseye panel açmayin dediğiniz halde açiyorlar ? heee anapanel tek kisiye ait degilmi neden veriyorsunuz ? , siz anapaneli vermeseniz de onlarda vermez.
Sana dürüst olayım benim sadece bir kere svm oldu oda 1 aylık kapandı ben güvenmediğim adamıda ortak yapmam o dediğim bazıları küçük yaştaki arkadaşlarımız ayrıca bu zamana kadarda kimseye ana paneli vermedim milletede iftira atma
Bahse konu olan talep onaylanıp eklenirse yüksek ihtimalle alt kullanıcıya isteğe bağlı olarak verilebilen bir yetki olacaktır. Oylamada ters oy veren arkadaşlarımız neden ters oy verdiklerini bizimle de paylaşabilir mi?