Olmayan dosyaları tek tek yüklemelisiniz, hazırda War3 modu yok panelde.
"Dosya Mevcut, Yüklemek istediğiniz eklenti zaten mevcut." yazıyorsa bu dosya vardır, bunu geçin diğer dosyaları yükleyin. Zombie serverlar 1 gün değil 1 hafta uğraşıyor serverlarını kurmak için. Hem bir kere kurduktan sonra bir daha kurmayacaksınız.
War3FT modu isteği
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
War3FT modu isteği
Cstrike içine atmanız gereken dosyaları doğru bir şekilde upload ettinizmi?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
War3FT modu isteği
içerisinde amxx dosyaları ve birçok sunucunun bize sunduğu dosya uzantısı dışında dosyalar olduğu için malesef upload edemiyorum. Doğru bir şekilde ettiğimizden eminiz tekrar tekrar denedik. sadece sma dosyasıyla değil war3 modunun içindeki 229 dosyayı ve birçok klasörü atmamız gerektiğini fark ettik. içerisinde model,ses dosyaları ve bir çok dosya olduğu için
varsa panelden anlayan yardımsever bir kardeşimiz bize yardım eder olmaz ise sağlık olsun paramız helal olsun edasıyla sunucuyu bırakmayı düşünüyoruz.
varsa panelden anlayan yardımsever bir kardeşimiz bize yardım eder olmaz ise sağlık olsun paramız helal olsun edasıyla sunucuyu bırakmayı düşünüyoruz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
War3FT modu isteği
Ftpden dosyalari tek tek yukleyebilirsin belirtilen klasorun icine girip "Dosya yukle" diyerek dosyalari kolaylikla yukleyebilirsin
Linklerini gizle |