Jack daniels cs37 adamlarını forumcsdarka çekiyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 16
Ya @ÖmerTelli abi, bunlar sırf beni csdurağıyla aramı bozmak için yapılan oyunlardır, inşallah farkına varmışsındır abi, normalde bu hesabı yasaklayacaktın, görüp bile bile yasaklamadın o günden beride asla yorum atmadım biliyorsundur inşallah abi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 15
Mesajlar : 1SUPERPROKINGS yazdı: Pzr Kas 11, 2018 10:20 pm peki sen levelsiz yasaklı bır kısının ts sıne user cekıyosun kısmen oraya tasınıyosun ts de konustugun seylerde etik degil canım benim.
Cidden bunu planlayan kim ise çok komik

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 15
Sen kimsin kardeşim alperin ağzıyla cevap veriyosun, beynim yandı alperin gerçek hesabı @darklaynex,SeptMonster yazdı: Pzr Kas 11, 2018 9:08 pmHayır hiç alakam yok.ShooTeR yazdı: Pzr Kas 11, 2018 9:07 pmİmansiz winston hoca gibi konustun ?SeptMonster yazdı: Pzr Kas 11, 2018 9:05 pm Bu ne cesaret yiğidim beni ara. Şaka maka foruma yeni kayıt olmuş birini ne kadar dikkate alırlar bilmiyorum.
Hmm senmisin acaba alper ?

Linklerini gizle |
uyari veya ban yiyeceğimi bile bile bu yorumu yapicam.darklaynex, yazdı: Pzr Kas 11, 2018 10:22 pm Ya @ÖmerTelli abi, bunlar sırf beni csdurağıyla aramı bozmak için yapılan oyunlardır, inşallah farkına varmışsındır abi, normalde bu hesabı yasaklayacaktın, görüp bile bile yasaklamadın o günden beride asla yorum atmadım biliyorsundur inşallah abi.
Yalvar köle.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: WorlD` S
plan ben sadece gorüşümü söledimMKAtaturk yazdı: Pzr Kas 11, 2018 10:23 pmMesajlar : 1SUPERPROKINGS yazdı: Pzr Kas 11, 2018 10:20 pm peki sen levelsiz yasaklı bır kısının ts sıne user cekıyosun kısmen oraya tasınıyosun ts de konustugun seylerde etik degil canım benim.
Cidden bunu planlayan kim ise çok komik![]()

Linklerini gizle |