Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Adam haklı yasaklı kullanıcıya destek veriyor ve cs37den çektiği useri oraya yönlendiriyor yaptırım uygulanması gerek. Bu Csdurağından adam çekmek + yasaklı kullanıcıya yönlendirmek oluyor açıkcası yasak diye biliyorum.
Dostum, kimsin bilmiyorum. Bizimle problemin var o belli. Sana açıklama yapma ihtiyacı da hissetmiyorum da madem konuda çok yorum var bir de ben açıklama yapayım.
Her neyse, gelelim açıklamaya. Clanın sahibi benim, tanıyan tanır.
Orası bir oda aç takıl TS'si. Yani biz oranın sahiplerini CsDurağı sunucularında barındırmıyoruz. Biz kendi aramızda oyun ve muhabbet amaçlı herhangi bir oda aç takıl TS'sinde yapabileceğimiz muhabbeti orada bir odada yapıyoruz. CsDurağı harici TS'lere gitmek yasak mı, Ne var bunda onu anlayamadım?
Adam yönlendirme konusuna gelirsek; dostum biz 100+ kişilik dev bir clanız. Bizden üst düzey yetkili 5 kişi , bizden olmayan başka clandan da 4 arkadaş orada oda açıp mobil PUBG oynuyoruz diye TS33'ü oraya yönlendirmiş mi oluyoruz. Ben o 5 kişilik arkadaş grubuma TS içerisinden değil whatsapptan şuraya gelin seri PUBG girelim dedim. Odada CSD'de yasaklı birisi bile yok? Sen bu SS'i çektiğinde bizim TS33.CsDuragi.Website 60 kişiydi. Evet CsDurağında bir numaralı, en dolu JB clanı biziz. Çekemeyen anten taksın. Komiksiniz.
En son Levelsiz tarafından Pzr Kas 11, 2018 10:43 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.