Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hw.dll hatası

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
rokomoroko5

Hw.dll hatası

Mesaj gönderen rokomoroko5 »

Merhaba arkadaşlar, bu çok sevdiğim oyunu eski bilgisayarım HP pavilion windows 7 sürümünde hiç bir sıkıntı yaşamadan büyük bir keyifle oynuyordum fakat yeni aldığım Lenovo legion win 10 sürümünde ne yazık ki '' hw.dll '' hatası alıp duruyorum. İnternetten pek çok hw.dll dosyası indirip cs'nin kendi dosyasında değiştirmeme rağmen bir türlü sorunu halledemedim. Steam'de cs 1.6 sahibiyim fakat inanın zevk almıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba ? Şimdiden teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Hw.dll hatası

Mesaj gönderen ulyoS »

Dosyaları Kontrol ettirdiniz mi Steamdan? Herhangi bir hata almıyorum ben w10da.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Hw.dll hatası

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Dosya bütünlüğünü doğrula deyin birde öyle deneyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
rokomoroko5

Hw.dll hatası

Mesaj gönderen rokomoroko5 »

Özür dilerim iyi ifade edememişim. Steamdeki cs sorunsuz çalışıyor fakat ben bu sitedeki csyi oynamak istiyorum ve bu siteden indirdiğim csde hw.dll hatası alıyorum. Saçma gelebilir belki ama steamdeki karakter grafikleri vs. hoşuma gitmedi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Hw.dll hatası

Mesaj gönderen ulyoS »

Neden saçma gelsin, herkesin istediği farklı göze hitap şekli farklı. CSDurağı Clientini hiç kullanmadım w10 da bir şey diyemeyeceğim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

Hw.dll hatası

Mesaj gönderen Emre Gezer »

rokomoroko5 yazdı: Cum Kas 09, 2018 2:16 pm Özür dilerim iyi ifade edememişim. Steamdeki cs sorunsuz çalışıyor fakat ben bu sitedeki csyi oynamak istiyorum ve bu siteden indirdiğim csde hw.dll hatası alıyorum. Saçma gelebilir belki ama steamdeki karakter grafikleri vs. hoşuma gitmedi.
Oyunun orijinali herzaman en iyisidir. Karakter grafiklerini ayarlardan hd modeli kapatarak değiştirebilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala