Hw.dll hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Hw.dll hatası
Merhaba arkadaşlar, bu çok sevdiğim oyunu eski bilgisayarım HP pavilion windows 7 sürümünde hiç bir sıkıntı yaşamadan büyük bir keyifle oynuyordum fakat yeni aldığım Lenovo legion win 10 sürümünde ne yazık ki '' hw.dll '' hatası alıp duruyorum. İnternetten pek çok hw.dll dosyası indirip cs'nin kendi dosyasında değiştirmeme rağmen bir türlü sorunu halledemedim. Steam'de cs 1.6 sahibiyim fakat inanın zevk almıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba ? Şimdiden teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Hw.dll hatası
Dosyaları Kontrol ettirdiniz mi Steamdan? Herhangi bir hata almıyorum ben w10da.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Hw.dll hatası
Özür dilerim iyi ifade edememişim. Steamdeki cs sorunsuz çalışıyor fakat ben bu sitedeki csyi oynamak istiyorum ve bu siteden indirdiğim csde hw.dll hatası alıyorum. Saçma gelebilir belki ama steamdeki karakter grafikleri vs. hoşuma gitmedi.
Linklerini gizle |
-
Hw.dll hatası
Neden saçma gelsin, herkesin istediği farklı göze hitap şekli farklı. CSDurağı Clientini hiç kullanmadım w10 da bir şey diyemeyeceğim.
Linklerini gizle |
-
Hw.dll hatası
Oyunun orijinali herzaman en iyisidir. Karakter grafiklerini ayarlardan hd modeli kapatarak değiştirebilirsiniz.rokomoroko5 yazdı: Cum Kas 09, 2018 2:16 pm Özür dilerim iyi ifade edememişim. Steamdeki cs sorunsuz çalışıyor fakat ben bu sitedeki csyi oynamak istiyorum ve bu siteden indirdiğim csde hw.dll hatası alıyorum. Saçma gelebilir belki ama steamdeki karakter grafikleri vs. hoşuma gitmedi.
Linklerini gizle |