Server de Flash Kör Etniyor Yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 994
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Merhaba arkadaslar benım serverımde bir anca Flash Ne atan kişiyi nede karsıdakı kısıyı kor edıyor serverimdemi var dıye denemdım cs6.net ama mac serverı olarak aldıgım cs165.com adresındede aynı bilen birisi yardımcı olabılırmı..
http://i.hizliresim.com/A3ryQB.jpg
http://i.hizliresim.com/A3ryQB.jpg
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Serverinizin ayarlariyla oynamissiniz eklentilerden anti flash bug eklentisini kapatiniz. Ayriyeeten plugin kurdu iseniz kaldiriniz
Linklerini gizle |
Form kurallarina uyunuz.. Konu icerisinde flood atniza gerek yok herkeze bakmaya calisiyoruz
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
en son ekledıgım eklentılerı kadlırdım sorunu yıne yasıyorum cs6net sorun dıl sadece cs165.com dada yasamaktayım bu sorunu ve baska bir admincmd eklentısı ekledım ondanda kaynaklanacagını sanmıyorum aldıgım kısı csmfacile den oda ondan kaynaklanmaz dedıredarmygaming yazdı:Serverinizin ayarlariyla oynamissiniz eklentilerden anti flash bug eklentisini kapatiniz. Ayriyeeten plugin kurdu iseniz kaldiriniz
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
kardesım suanda serveri sıfırladım cs6 net dılde cs165 serveri ve AntiFlash BUG ( Tak?m arkadaşını kör etmeme) Pro Buglı flash kullanımını engeller,takım arkadşını kör etmez kapalı ama hala aynı sorunu yasıyorum..redarmygaming yazdı:Serverinizin ayarlariyla oynamissiniz eklentilerden anti flash bug eklentisini kapatiniz. Ayriyeeten plugin kurdu iseniz kaldiriniz
http://i.hizliresim.com/3AG6k2.jpg
Linklerini gizle |
Her serverde aynı sorun yok. Eğer default tada oluyor anlamına getiriyorsan(sıfırlayınca) Benim serverimde bir çok plugin kurulu sis bombasını yada flash bombasını kullanan fakat yine de normal flash alınca patlıyor. Sıfırlayıncada patlıyor. Sorun yükleğiniz pluginlerden olabilir. Flashı herkezde kapatacak bir plugin kurmuş olabilir yada kurduğunuz pluginlerin icinde böyle bir kod olabilir. Cvar vs. kodu ile yönetilebilirmi ? derseniz. Hayir yönetilemez öyle bir bilgi bulamadım.
Linklerini gizle |
Sorunun sebebi mermikontrol eklentisinden. CSDurağı serverlarına sıfırdan gelen yeni bir eklenti.
Linklerini gizle |