Serverde lag sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 994
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Serverde lag sorunu
Merhaba arkadaslar benim serverde acayip lag oluyor 30 sn 50 sn kadar cikiyor simdi bu csduragindan kaynaklanmiyor kaynaklanani biliyorum ms50 60 cikiyor ama bu lagda ms10 20 fps 100 de olsa acayip bi lag olmakta saldiri yiyorum sanirsam cunku din cs165.com mac serverinde cs6.nette lag varken orda yoktu bu Saldiriyi acaba nasil engelleyebiliri ? Teşekkürler iyi günler dilerim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
Serverde lag sorunu
Eğer saldırıysa senin engelleyebileceğin türden bir saldırı olacağını sanmıyorum. Durumu Ömer beye ilet, saldırı varsa eğer ipyi engellesin, o da çok etkili bir çözüm değil orası ayrı bir durum.
Linklerini gizle |
-
Serverde lag sorunu
Eğer FakePings Plugini Yuklediysen Ondan Olabilir @|.Gene[R]aL.|
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Serverde lag sorunu
4 aydir kullanmaktayin su ana kadar bi sorunla karsilasmadim amaFearLess yazdı:Eğer FakePings Plugini Yuklediysen Ondan Olabilir @|.Gene[R]aL.|
Linklerini gizle |
-
Serverde lag sorunu
Aga bazı şeyler bozuluyor -- Ondan Olabilir -- Bi Sil O Eklentiyi Eğer Ping Sorunu Giderse Bilki Ondandır|.Gene[R]aL.| yazdı:4 aydir kullanmaktayin su ana kadar bi sorunla karsilasmadim amaFearLess yazdı:Eğer FakePings Plugini Yuklediysen Ondan Olabilir @|.Gene[R]aL.|
Biraz Uğraştırır

@|.Gene[R]aL.|
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Serverde lag sorunu
Bugun kaldircam eklentiyi bide oyle deneyelimFearLess yazdı:Aga bazı şeyler bozuluyor -- Ondan Olabilir -- Bi Sil O Eklentiyi Eğer Ping Sorunu Giderse Bilki Ondandır|.Gene[R]aL.| yazdı:4 aydir kullanmaktayin su ana kadar bi sorunla karsilasmadim amaFearLess yazdı:Eğer FakePings Plugini Yuklediysen Ondan Olabilir @|.Gene[R]aL.|
Biraz Uğraştırır
@|.Gene[R]aL.|
Linklerini gizle |