Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[İSTEK] VPN ve o tarz programlar ile serverime bağlananları tespit etme

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Network17

Mesaj gönderen Network17 »

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki bazen bazı oyunculara ne olursa olsun ban atılamıyor veya atılan bandan sonra 2 dk içinde geri geliyor.
şimdi forumda uzaban vs vs çeşitli ban eklentileri var ama hiç biri kesin çözüm değil. benim Bu banların atılamamasının sebebi vpn tarzı anlık ip değiştirici programlar değil mi ?(tamam nonsteamlarda modem resetleyip gelme var ama o en azından 5 dk gibi bir zaman diliminde oluyor istediğim o değil ) bu tarz program ile bağlananları tespit edip uyarı gönderecek bir plugine ihtiyacım var ki adam vpn ile bağlanıyorsa misal anında işlem yapabilelim çünkü vpn kullanan birini oyuna girdiğinde amx_who ile tespit edemiyoruz son çıktığı steam id ile mevcut idler tutmuyor ve nick değiştirdiğinde o olduğunu konuşmadan bilemiyoruz. kısaca bu tarz programlar kullananları tespit edip anlık uyarı gönderecek bir plugin yapılabilir mi yapabilir misiniz ? teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen emirakpinar »

VPN olup olmadığını sadece kişinin IP adresiyle anlayabiliriz. Kısa sürede geri geliyorsa mobil de olabilir. Modem de resliyor olabilir. Eğer modem resetliyorsa ne yazık ki kalıcı bir ban yok. IP bloğunu yasaklarsınız fakat başka oyuncuları da etkiler bu durum. VPN veya operatörse engelleme yolu var fakat öbür türlü dediğim gibi. Bu arkadaşın her girdiğinde IP adresini alıp buraya atın. 3,4 tane yeterli.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Network17

mobil girişleri için eklenti vardı forumda onu yükleyip engelledim zaten de vpn kullananları engellemek istiyorum sadece modem resleyip gelenler önemli değil eninde sonunda modem resetlemekten bıkacaktır fakat vpnde anlık değişim olduğundan illaki geri geliyor vpn tarzı program kullananları engellemek veya servere vpn ile girenlerden uyarı almak istiyorum sadece elimde bir tane sma var araştırdım buldum fakat işe yaramıyor sanırım herhangi bir uyarı almadım henüz yükledim de. eklenti şu ;
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
İletişim:

REVERALın attığını kurun inceledim VPN ile girdiğine eminseniz sorununuzu çözecektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Network17

REVERAL yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 1:33 pm Buyur https://github.com/juicejuicejuice/prox ... /scripting
httpx.sma içerisinde kural ihlali olduğundan yüklenemedi proxy_check isimli sma yüklendi hangisi ne işe yarıyor acaba ? http.inc vardı scripting include içine attım ama sma dosyası kural ihlali olduğundan çalışmaz herhalde

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
İletişim:

Eklentiyi güncelleyen başka bir eklenti sadece. Yüklediğiniz eklenti mühim olan. Sonuca göre dönüş yaparsınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Network17

bakalım bir dneyelim bu aralar bulaşan biri var kurtulamadık malesef banladığımız halde yine girerse muhtemelen çalışmıyordur teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala