tardisLevelsiz yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 1:31 pm dediğim ayarları kaydet, o şekilde kaydolduğundan emin ol. panelden çık ve tekrar gir olması lazım.
Hangi scripti kurdun makinaya?
Sinusbot Csd tslerine girmiyo
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 225
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Büyük ihtimal versiyon uyuşmazlığı var.Invalid server address, wrong password, security level too high for our identity, server doesn't accept the client version or given default channel non-existant / passworded.
Geçersiz server adresi, yanlış parola, güvenlik seviyesi bizim kimliğimizinkinden yüksek, sunucu bu versiyonu kabul etmiyor veya girilen kanal bulunmuyor / şifreli.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
special_v3.4 diye bir scipt var onu kursana. tardiste genelde sıkıntı oluyor ben tardisi tamamen sildim.
Linklerini gizle |
-
-
Çözümü şu şekilde.
Makinenize giriş yaptıktan sonra cd /home/tardis yazarak klasöre girin. Hangi portta loglevel hatası yaşıyorsan onun klasörüne gir ben 8087 olarak örnek alıyorum anlaman için. Daha sonra cd ts3soundboard8087 (eğer farklıysa ls yazarak bakabilirsin dosya ismine) yazarak port klasörüne girin. Sonra nano config.ini yazın. Loglevel i bulup karşısını 10 olarak değiştirin Loglevel = 10 şeklinde CTRL+X Enter yapıp çıkın. Ardından makinenize reboot atıp bota start verin. Aşağıya resimde bırakıyorum bakabilirsin.
Makinenize giriş yaptıktan sonra cd /home/tardis yazarak klasöre girin. Hangi portta loglevel hatası yaşıyorsan onun klasörüne gir ben 8087 olarak örnek alıyorum anlaman için. Daha sonra cd ts3soundboard8087 (eğer farklıysa ls yazarak bakabilirsin dosya ismine) yazarak port klasörüne girin. Sonra nano config.ini yazın. Loglevel i bulup karşısını 10 olarak değiştirin Loglevel = 10 şeklinde CTRL+X Enter yapıp çıkın. Ardından makinenize reboot atıp bota start verin. Aşağıya resimde bırakıyorum bakabilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
CSD Dışı tslere girip sadece csd tslerine girmiyorsa kullandıgınız ip csdde engellenmiştir.HandSome yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 1:07 pm türk lokasyonlu ubuntu makine csd tslerie girmiyo çözümü varmıdır ?
Sinusbotlarda onerim almanya yada fransa lokasyon kullanmanız.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
sorun devam ediyorsa sinusbot bilgilerini at bide ben deniyeyim
Linklerini gizle |
-
ts37 ye geldim ismim HandSome gelirmsinrealgaming yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 8:43 pm sorun devam ediyorsa sinusbot bilgilerini at bide ben deniyeyim
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
IP classınızı atar mısınız ? Birde hangi firma ?
Linklerini gizle |