Oto Takim Eşitleme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 904
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Oto Takim Eşitleme
Arkadaslar csduragi sunucu ayarlarindaki mp_autoteambalance : (Oto takım dengeleme) düzgün 1 şekilde çalisiyormu memnun olan varmi ? Ona göre 1 yapcam memnun olmuyanin kullandigi plugini atabilirmi ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Oto Takim Eşitleme
O olay şöyle örnek veriyorum 8vs9 . 8 kişilik takımdan 3 kişi ayrıldı el bitmeden. 5e8 oldu. Bir sonraki el 6 ya 7 olur.
Def olarak mp_autoteambalance 1 olarak geliyordu diye hatırlıyorum.
Sen şunuda 1 yap mp_limitteams 1 bir takımın diğer takımdan max fazla kişi sayısını belirler. Bu da 0 diye hatırlıyorum def olarak panelde.
mp_limitteams 2 olursa örnek olarak server a giren oyuncu 8 e 7 olan takımdan 8 kişilik olan takıma girebilir bu seferde 9 a 7 olur. Sonraki ellerdede devam eder kişi manuel geçmez ise az olan tarafa.
amxx.cfg nin en altına sal şunları keyfine bak
mp_limitteams 1
mp_autoteambalance 1
Def olarak mp_autoteambalance 1 olarak geliyordu diye hatırlıyorum.
Sen şunuda 1 yap mp_limitteams 1 bir takımın diğer takımdan max fazla kişi sayısını belirler. Bu da 0 diye hatırlıyorum def olarak panelde.
mp_limitteams 2 olursa örnek olarak server a giren oyuncu 8 e 7 olan takımdan 8 kişilik olan takıma girebilir bu seferde 9 a 7 olur. Sonraki ellerdede devam eder kişi manuel geçmez ise az olan tarafa.
amxx.cfg nin en altına sal şunları keyfine bak
mp_limitteams 1
mp_autoteambalance 1
Linklerini gizle |
Oto Takim Eşitleme
2 olarak kullanır iseniz sonraki eli beklemeden hemen değişir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Oto Takim Eşitleme
Otomatik swye atar demi 1 yaparsam adam kendi secsin istiyorum ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Oto Takim Eşitleme
Yekta abi sence 1 mi yapmaliyim 2 mi ?Yek'-ta yazdı: Prş Eyl 06, 2018 10:55 pm 2 olarak kullanır iseniz sonraki eli beklemeden hemen değişir.
Linklerini gizle |
-
Oto Takim Eşitleme
@Yozgatle senin serverin, başkasının "hoşuna giden" tarafı düşünme. Yekta 1 der ben 2 derim. Ama senin ve oyuncularını düşüneceksen hangisi hoşlarına gider onu düşün.
Mesela, ben oyun 8v8 ken 5v8 e düşürse direk otomatikman düzeltmesini isterim, diğer oyuncular ise ele başladık düzeltmesin diğer el düzeltsin derler.
Mesela, ben oyun 8v8 ken 5v8 e düşürse direk otomatikman düzeltmesini isterim, diğer oyuncular ise ele başladık düzeltmesin diğer el düzeltsin derler.
Linklerini gizle |
Oto Takim Eşitleme
Biz pro sunucularda 2 olarak kullanıyoruz. Takımları hemen eşitlesin ki oyunun dengesi sağlansın.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Oto Takim Eşitleme
Benim serverde diger el die bisey yok cunku deathmatch o yüzden beynimi kullanip 2 yapiyorum
teşekkürler konu cözümlendi.

Linklerini gizle |