yükleyecegım model adresıde burası http://gamebanana.com/skins/144232
yardımcı olursanız cok sevınırım ben baya kurcaladım ama beceremedım

Server ip: cs6.csduragi.net
Team Speak : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org
Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
okadarını bılıyorum kardesım ama bunu aktıf etmek ıcın plugın yapılması lazım mesela soyle komutlar ıceren alıntıdır burekorbende1 yazdı:Mdl si hazırda modlara gir CT model değiş var tıkla ona yükle mdl yi
Linklerini gizle |
Tum ctlere olmasini istiyorum yukardaki yazdigim sadece bi ornekBlue yazdı:Model Admıne Ozelmı Yoksa Tum Ctyemı ?
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Kod: Tümünü seç
players_models.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins/ Dosyasının İçine.
players_models.sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting Dosyasının İçine
players_models.ini Dosyasını addons/amxmodx/config/ Dosyasının İçine
addons/amxmodx/config/plugins.ini Dosyasını Açıp En Alta players_models Yazınız.
Linklerini gizle |
size nasıl ulasabılırım Blue beyBlue yazdı:Buyur
players_models.ini Dosyasında "Yeni_Model_İsmi" Yazan Yere Koymak Istediginiz Modelin İsmini Yazınız.
O Modelide Klosor Halinda Yani Mesala Model İsmi ozanct.mdl, ozanct Diye Bi Klosor Açıcaksınız Onun İçine ozanct.mdl'yi Atıcaksınız Sonra o Klosoru models/player Dosyasının İçine Atınız.
Son Olarak Map Değiş Olmaz İse Soyleyebilirsin Başka Birşey DenerızKod: Tümünü seç
players_models.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins/ Dosyasının İçine. players_models.sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting Dosyasının İçine players_models.ini Dosyasını addons/amxmodx/config/ Dosyasının İçine addons/amxmodx/config/plugins.ini Dosyasını Açıp En Alta players_models Yazınız.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Kod: Tümünü seç
cs_set_user_model(id, "modelismi")
precache_model("models/player/modelismi/modelismi.mdl
Linklerini gizle |