Hocam Cok Arastırdım Malesef Bulamadım T Ve CT Modelini Değiştiricem Yardım Edermisiniz
Şimdi Çıkıpta Mod Klasorune Gır CT T Model Degis player_models.amxx Yaz demeyin denedim olmuyor sağolun
Ct T Modeli Değiştirme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 101
- Server Ip/DNS: 213.238.173.60
- Clan İsmi: RealFace
-
Ct T Modeli Değiştirme
bunun olmadığına emin misiniz ? olması lazım. plugins ini ye bişey yazmanıza gerek yok.jailde değişir zaten.emirakpinar yazdı: Prş Eyl 28, 2017 10:45 pm 1] Panelde plugins.ini içerisine veya hangi modda aktif olmasını istiyorsanız o iniye players_models.amxx yazın.
2] models/player içerisine yüklemek istediğiniz model adında bir klasör açın. Örneğin sizin modelinizin adı abc.mdl ise abc diye bir klasör açın ve içerisine modelinizi yükleyin.
3] configs içerisinde players_models.ini bulunmakta ve onun içerisinden hangi modeli değiştirmek istiyorsanız ona göre düzenleme yapın. Atıyorum ben t takımındaki "arctic" modelini abc yapmak istiyorum.
Kod: Tümünü seç
"arctic" "abc" "leet" "csd_t" "terror" "csd_t" "guerilla" "csd_t" "gign" "csd_ct_yeni" "sas" "csd_ct_yeni" "gsg9" "csd_ct_yeniT" "urban" "csd_ct_yeni"
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 101
- Server Ip/DNS: 213.238.173.60
- Clan İsmi: RealFace
Ct T Modeli Değiştirme
hayır olmadı denedimogibaba911 yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 11:25 pmbunun olmadığına emin misiniz ? olması lazım. plugins ini ye bişey yazmanıza gerek yok.jailde değişir zaten.emirakpinar yazdı: Prş Eyl 28, 2017 10:45 pm 1] Panelde plugins.ini içerisine veya hangi modda aktif olmasını istiyorsanız o iniye players_models.amxx yazın.
2] models/player içerisine yüklemek istediğiniz model adında bir klasör açın. Örneğin sizin modelinizin adı abc.mdl ise abc diye bir klasör açın ve içerisine modelinizi yükleyin.
3] configs içerisinde players_models.ini bulunmakta ve onun içerisinden hangi modeli değiştirmek istiyorsanız ona göre düzenleme yapın. Atıyorum ben t takımındaki "arctic" modelini abc yapmak istiyorum.
Kod: Tümünü seç
"arctic" "abc" "leet" "csd_t" "terror" "csd_t" "guerilla" "csd_t" "gign" "csd_ct_yeni" "sas" "csd_ct_yeni" "gsg9" "csd_ct_yeniT" "urban" "csd_ct_yeni"
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim: