Çakma büyücüEmirhanBeyBeta yazdı: Prş Ağu 09, 2018 5:31 pm Evde kriz geçiriyorum. Türkçemizi düzgün kullanalım :/

Moderatör: Moderatörler
Çakma büyücüEmirhanBeyBeta yazdı: Prş Ağu 09, 2018 5:31 pm Evde kriz geçiriyorum. Türkçemizi düzgün kullanalım :/
Link: | |
Linklerini gizle |
Espritüel bir yapısı var emirhanın bende güldüm.alpersoylu34 yazdı: Prş Ağu 09, 2018 5:26 pmBen buna neden bu kadar çok güldümEmirhanBeyBeta yazdı: Prş Ağu 09, 2018 5:25 pm Arkadaşlar yiyin birbirinizi ama Türkçe yazım kurallarına uyarsanız iyi olur.![]()
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Bunun ben olduğuma eminmisin ben sana 1 kere bile mail atmadım aptalmısın sen yahu ? :FDS:DSF:DFSfsdÖmer TELLİ yazdı: Prş Ağu 09, 2018 5:37 pm CSDurağı sayesinde piyasada azda olsa isim yapmış ( az ama bak , 13-15 yaşındaki veletlere) kişiler yine karşısına csdurağını alıyor.
İşin komik tarafı bunca zamandır bunların hiç birine prim vermedik, ama bu salak kendini ne sanıyor da yok ekmeğini elinden alacağız, yok şöyleyiz böyleyiz diye kafa tutmaya başladı anlamadım.
Neyse açsın bakalım firmasını alsın ekmeğimizi elimizden, kaç gün dayanacak merak ediyorum
Buda attığı bir mail
vayvay.jpg
Linklerini gizle |
Haykırdım.Ömer TELLİ yazdı: Prş Ağu 09, 2018 5:37 pm CSDurağı sayesinde piyasada azda olsa isim yapmış ( az ama bak , 13-15 yaşındaki veletlere) kişiler yine karşısına csdurağını alıyor.
İşin komik tarafı bunca zamandır bunların hiç birine prim vermedik, ama bu salak kendini ne sanıyor da yok ekmeğini elinden alacağız, yok şöyleyiz böyleyiz diye kafa tutmaya başladı anlamadım.
Neyse açsın bakalım firmasını alsın ekmeğimizi elimizden, kaç gün dayanacak merak ediyorum
Buda attığı bir mail
vayvay.jpg
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
10 yaşındakimi :DS:F:DSfdsfdsÖmer TELLİ yazdı: Prş Ağu 09, 2018 5:47 pm 3-5 aya tükürdüğünü yalar forumda özür konusu açar. Attığı mailleri bile inkar ediyor niye ? 10 yaşındaki hekır tayfasına rezil olacak diye. Halbuki açtığı ts'nin kendisi resmini bile çekip atmış hepsi duruyormuş mailde.
Yazık biri daha harcanacak
Linklerini gizle |