Ts3 ayar yapilacak
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 960
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.126
- Clan İsmi: LeGenD JailBrea
Ts3 ayar yapilacak
Bu gönderinin nere ticari söyleyebilirmisinizDalale yazdı:Ticari amaçlı yazılan yazı
Link: | |
Linklerini gizle |
Ts3 ayar yapilacak
Kardeşim @ruKa 'nın dediği gibi... Yetki meselesi aslında okadar zor değil. Yetkiler> Sunucu Grupları'na giriyosun soldan altta + işareti var server grouptan seçebildiğini seçip , sonrada yetkileri büyükten küçüğe bazı yerlerden kısıp kısıp ayarlıyorsun. Ekranın ortasındaki tiklerden.
Örnek ;
-RedArmy | Admin
-RedArmy | Top15 Admin
-RedArmy | Asistan Grubu
-R[a] | Slot Yönetim
-R[a] | Slot Grubu yada slot3-slot2-slot1 olarak aşağıya ineceksin. Başında yada sonunda gösterilmesini istiyorsan yetkinin ismi ortada en üstte Grup ismini göster Bölümü var ayarlayabilirsin. Üstte olsun bir alt seviyeden diyorsan Onun altındaki tik bölümüne tik koyman yeterli.Odalarda ise isimlerini yazip Yetkiler bölümünden Normal oyuncu giremesin dersen 10-Server Group dışı giremesin istiyorsan 90 kayıtlı üye giremesin diyorsan 75 yazıyorsun.(eksiklik varsa af.)
Örnek ;
-RedArmy | Admin
-RedArmy | Top15 Admin
-RedArmy | Asistan Grubu
-R[a] | Slot Yönetim
-R[a] | Slot Grubu yada slot3-slot2-slot1 olarak aşağıya ineceksin. Başında yada sonunda gösterilmesini istiyorsan yetkinin ismi ortada en üstte Grup ismini göster Bölümü var ayarlayabilirsin. Üstte olsun bir alt seviyeden diyorsan Onun altındaki tik bölümüne tik koyman yeterli.Odalarda ise isimlerini yazip Yetkiler bölümünden Normal oyuncu giremesin dersen 10-Server Group dışı giremesin istiyorsan 90 kayıtlı üye giremesin diyorsan 75 yazıyorsun.(eksiklik varsa af.)
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
Ts3 ayar yapilacak
Belli başlı kilit yetkiler ayarladıktan sonra gerisi kopyala yapıştır. İşinizi kolaylaştırmak adına şöyle ipucu vereyim:
Sunucu sahibi, klan kaptanı, yardımcı gibi yetkiler bir grup gibi düşünülüp birbirine göre düzenlenecek.
Kayıtlı üye, ne bileyim steam permi, lol permi vs. bunları da bir grup gibi düşünüp kopyalayabilirsin. Çünkü bu permlere ekstra yetki vermezsin diye düşünüyorum
Sunucu sahibi, klan kaptanı, yardımcı gibi yetkiler bir grup gibi düşünülüp birbirine göre düzenlenecek.
Kayıtlı üye, ne bileyim steam permi, lol permi vs. bunları da bir grup gibi düşünüp kopyalayabilirsin. Çünkü bu permlere ekstra yetki vermezsin diye düşünüyorum
Linklerini gizle |
Ts3 ayar yapilacak
immers yazdı:Bu gönderinin nere ticari söyleyebilirmisinizDalale yazdı:Ticari amaçlı yazılan yazı
Ücret karşılığı yaparım yazmıştı.. Forum kurallarını bi tekrardan okuyunuz..
announces/forum-kurallari-t126.html
Linklerini gizle |