Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

gametracker ban kaldırma

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

gametracker ban kaldırma

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

213.238.173.39' Nolu İp Adresini Aldımda Banlıydı.Biliyorum Admin Banlıyor Ancak yinede kaldırtmak istiyorum.Yorumları Bende Takipte'yim.Yardımcı Olurmusunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

gametracker ban kaldırma

Mesaj gönderen ulyoS »

Ban yiyen GT Serverleri öyle kolay kalkmamakta, 1 hafta işlem izlemesi yapıyorlar ve genellikle red alıyorsunuz.

Serverinize AFK Kicker yükleyin, direk AFK kalanı kicklesin. Sonrasında GT Forumunda CS1.6 ile ilgili başlığı bulup oraya düzgün akıcı bir İngilizce ile olayınızı ve neden ban kaldırtmak istediğinizi server ipiniz gibi bilgileri veriniz.

Eğer daha önce de ban yemişseniz boşuna uğraşmayın hayatta kalmayacak bir ban o.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

gametracker ban kaldırma

Mesaj gönderen ENESIZM »

Ne ?! Türk müsün ? Ban mı yedin ? Geri kaldırtmak için form mu yazdın ? Bir ranka erişmek mi istiyorsun ?

-Hayır.

Türkler GameTracker yöneticileri tarafından pek sevilmezler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Natre

gametracker ban kaldırma

Mesaj gönderen Natre »

ENESIZM yazdı: Sal Ağu 07, 2018 7:33 am Ne ?! Türk müsün ? Ban mı yedin ? Geri kaldırtmak için form mu yazdın ? Bir ranka erişmek mi istiyorsun ?

-Hayır.

Türkler GameTracker yöneticileri tarafından pek sevilmezler.
Katılıyorum GameTracker yöneticileri Türk'leri arkadaşın dediği gibi pek sevmezler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoftysGaming
Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
Clan İsmi: Lofty's @ Gamin

gametracker ban kaldırma

Mesaj gönderen LoftysGaming »

AhmetHD yazdı: Sal Ağu 07, 2018 4:31 am arkadaşlar gametracker ban yedim sv yani nasıl kaldırtta bilirim nasıl yazı yazcam onlara yardımcı olurmusunuz bilen varsa
Mustafa Kemal1 yazdı: Sal Ağu 07, 2018 5:14 am 213.238.173.39' Nolu İp Adresini Aldımda Banlıydı.Biliyorum Admin Banlıyor Ancak yinede kaldırtmak istiyorum.Yorumları Bende Takipte'yim.Yardımcı Olurmusunuz.

Vericeğim linkten ban kaldırma talebi yapabilirsiniz fakat geri açılsa bile tekrar ban yiyeceğinizden emin olabilirsiniz jailde türkiye iyi rekabet ettiği için banlıyorlar diye düşünüyorum.

https://www.gametracker.com/forums/foru ... ead=146548
En altta post reply basıp alttaki verdiklerimi doldurunuz.

Name: Server adınızı yazınız.
Game: Counter Strike 1.6
Address: 213.238.173.xx
Port: 27015

Son olarakta banınızı açtırmak için ingilizce bir yazı oluşturup yorum atmalısınız, ardından değerlendirmeye alıyorlar 1 hafta içinde açılmaz ise bilinki kabul etmemişler .:)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

gametracker ban kaldırma

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

aslında türklük ile alakası yok sizi kıskanan kişiler tarafından şikayet ediliyor yada sizden önce server alanlar bot attığı için banlanıyor ben geçen bir sunucuyu şikayet ettim bot attıkları için sunucudaki çoğu ip'yi banladılar ben bizim arkadaşın banını açtırdım düzgün ve geçerli bir sebebin var ise ticket aç yardımcı oluyorlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

gametracker ban kaldırma

Mesaj gönderen ARZ* »

devodev yazdı: Sal Ağu 07, 2018 11:37 am aslında türklük ile alakası yok sizi kıskanan kişiler tarafından şikayet ediliyor yada sizden önce server alanlar bot attığı için banlanıyor ben geçen bir sunucuyu şikayet ettim bot attıkları için sunucudaki çoğu ip'yi banladılar ben bizim arkadaşın banını açtırdım düzgün ve geçerli bir sebebin var ise ticket aç yardımcı oluyorlar
Kıskanan değilde gıcıklığına tüm klanini toplayip topluca report atanlar var onlarinda kendi ayibi yakinda Csdurağına ait bir sistem gelicegini söylemişti ömer bey bekliyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

gametracker ban kaldırma

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

ARZ* yazdı: Sal Ağu 07, 2018 2:32 pm
devodev yazdı: Sal Ağu 07, 2018 11:37 am aslında türklük ile alakası yok sizi kıskanan kişiler tarafından şikayet ediliyor yada sizden önce server alanlar bot attığı için banlanıyor ben geçen bir sunucuyu şikayet ettim bot attıkları için sunucudaki çoğu ip'yi banladılar ben bizim arkadaşın banını açtırdım düzgün ve geçerli bir sebebin var ise ticket aç yardımcı oluyorlar
Kıskanan değilde gıcıklığına tüm klanini toplayip topluca report atanlar var onlarinda kendi ayibi yakinda Csdurağına ait bir sistem gelicegini söylemişti ömer bey bekliyoruz.

aynen doğru şuan normal gametracker hariç gametraker.rs yede claim yapın fazla tanınmasada idare eder

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala