Teşekkürler
Arexios Gaming | Zombie Escape | Zombilerden Kaçış Modu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 888
-
-
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
-
-
Başarılar dilerim lakin genel olarak csdurağının zombie escape sunucularının hepsinin aynı olduğunu düşünmeye başladım yani bir farklılık getiren birisinin olduğunu görmüyorum sadace modeller değişmiş pluginler felan aynı wwarz sunucusunu andırıyor şuanki açılan zombie escape'lerden öncede wwarz var diye düşünüyorum csdurağı platformunda demek istediğimi yanlış algılayıp burda post kasacaksanız diye söylüyorum ki beni yanlış anlamayın sadace farklılık getirilse daha iyi bir sunucu olur demek istiyorum örneğin zombi modellerini değiştirmek veyahutta gece görüşü rengini değiştirmek gibi siz bilirsiniz tabiki yani farklılık getirin açısından söylemek isterim amacım sizi kötülemek veya aşağılamak değil. aksine sizin daha iyi bir sunucu olmanız için tavsiye vermek.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bu modellerin wwarz ile bir alakası yok bu modellerin hepsi zombie escape moduna ait modellerdir. Wwarzın modeli değildir. Hangi escape sunucuna gidersen git bunlar sabit şeylerdirNatre yazdı: Prş Ağu 02, 2018 8:59 pm Başarılar dilerim lakin genel olarak csdurağının zombie escape sunucularının hepsinin aynı olduğunu düşünmeye başladım yani bir farklılık getiren birisinin olduğunu görmüyorum sadace modeller değişmiş pluginler felan aynı wwarz sunucusunu andırıyor şuanki açılan zombie escape'lerden öncede wwarz var diye düşünüyorum csdurağı platformunda demek istediğimi yanlış algılayıp burda post kasacaksanız diye söylüyorum ki beni yanlış anlamayın sadace farklılık getirilse daha iyi bir sunucu olur demek istiyorum örneğin zombi modellerini değiştirmek veyahutta gece görüşü rengini değiştirmek gibi siz bilirsiniz tabiki yani farklılık getirin açısından söylemek isterim amacım sizi kötülemek veya aşağılamak değil. aksine sizin daha iyi bir sunucu olmanız için tavsiye vermek.

Linklerini gizle |
-
kusura bakmayın ben genelde hep böyle modeller gördüğüm için farklılık göremedim sunucunuzda ve diğer sunucularda tekrardan başarılar dilerimahmetsencanx2 yazdı: Prş Ağu 02, 2018 9:40 pmBu modellerin wwarz ile bir alakası yok bu modellerin hepsi zombie escape moduna ait modellerdir. Wwarzın modeli değildir. Hangi escape sunucuna gidersen git bunlar sabit şeylerdirNatre yazdı: Prş Ağu 02, 2018 8:59 pm Başarılar dilerim lakin genel olarak csdurağının zombie escape sunucularının hepsinin aynı olduğunu düşünmeye başladım yani bir farklılık getiren birisinin olduğunu görmüyorum sadace modeller değişmiş pluginler felan aynı wwarz sunucusunu andırıyor şuanki açılan zombie escape'lerden öncede wwarz var diye düşünüyorum csdurağı platformunda demek istediğimi yanlış algılayıp burda post kasacaksanız diye söylüyorum ki beni yanlış anlamayın sadace farklılık getirilse daha iyi bir sunucu olur demek istiyorum örneğin zombi modellerini değiştirmek veyahutta gece görüşü rengini değiştirmek gibi siz bilirsiniz tabiki yani farklılık getirin açısından söylemek isterim amacım sizi kötülemek veya aşağılamak değil. aksine sizin daha iyi bir sunucu olmanız için tavsiye vermek.En fazla silah modeli, bıçak modeli değişir
Düşüncen için teşekkürler

Linklerini gizle |
-
-