Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Arexios Gaming | Zombie Escape | Zombilerden Kaçış Modu

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

EnesReiS` yazdı: Çrş Ağu 01, 2018 8:10 pm başarılar kanka
Teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

JaveranGe yazdı: Çrş Ağu 01, 2018 8:21 pm Başarılar dilerim.
Teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

ENESIZM yazdı: Çrş Ağu 01, 2018 9:34 pm Yine yapıyorsun Ahmettttt :D
Yaparız :D Teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Başarılar ahmet

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

taha aydemir26

Mesaj gönderen taha aydemir26 »

başarılar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Natre

Mesaj gönderen Natre »

Başarılar dilerim lakin genel olarak csdurağının zombie escape sunucularının hepsinin aynı olduğunu düşünmeye başladım yani bir farklılık getiren birisinin olduğunu görmüyorum sadace modeller değişmiş pluginler felan aynı wwarz sunucusunu andırıyor şuanki açılan zombie escape'lerden öncede wwarz var diye düşünüyorum csdurağı platformunda demek istediğimi yanlış algılayıp burda post kasacaksanız diye söylüyorum ki beni yanlış anlamayın sadace farklılık getirilse daha iyi bir sunucu olur demek istiyorum örneğin zombi modellerini değiştirmek veyahutta gece görüşü rengini değiştirmek gibi siz bilirsiniz tabiki yani farklılık getirin açısından söylemek isterim amacım sizi kötülemek veya aşağılamak değil. aksine sizin daha iyi bir sunucu olmanız için tavsiye vermek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Natre yazdı: Prş Ağu 02, 2018 8:59 pm Başarılar dilerim lakin genel olarak csdurağının zombie escape sunucularının hepsinin aynı olduğunu düşünmeye başladım yani bir farklılık getiren birisinin olduğunu görmüyorum sadace modeller değişmiş pluginler felan aynı wwarz sunucusunu andırıyor şuanki açılan zombie escape'lerden öncede wwarz var diye düşünüyorum csdurağı platformunda demek istediğimi yanlış algılayıp burda post kasacaksanız diye söylüyorum ki beni yanlış anlamayın sadace farklılık getirilse daha iyi bir sunucu olur demek istiyorum örneğin zombi modellerini değiştirmek veyahutta gece görüşü rengini değiştirmek gibi siz bilirsiniz tabiki yani farklılık getirin açısından söylemek isterim amacım sizi kötülemek veya aşağılamak değil. aksine sizin daha iyi bir sunucu olmanız için tavsiye vermek.
Bu modellerin wwarz ile bir alakası yok bu modellerin hepsi zombie escape moduna ait modellerdir. Wwarzın modeli değildir. Hangi escape sunucuna gidersen git bunlar sabit şeylerdir :D En fazla silah modeli, bıçak modeli değişir :( Düşüncen için teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Natre

Mesaj gönderen Natre »

ahmetsencanx2 yazdı: Prş Ağu 02, 2018 9:40 pm
Natre yazdı: Prş Ağu 02, 2018 8:59 pm Başarılar dilerim lakin genel olarak csdurağının zombie escape sunucularının hepsinin aynı olduğunu düşünmeye başladım yani bir farklılık getiren birisinin olduğunu görmüyorum sadace modeller değişmiş pluginler felan aynı wwarz sunucusunu andırıyor şuanki açılan zombie escape'lerden öncede wwarz var diye düşünüyorum csdurağı platformunda demek istediğimi yanlış algılayıp burda post kasacaksanız diye söylüyorum ki beni yanlış anlamayın sadace farklılık getirilse daha iyi bir sunucu olur demek istiyorum örneğin zombi modellerini değiştirmek veyahutta gece görüşü rengini değiştirmek gibi siz bilirsiniz tabiki yani farklılık getirin açısından söylemek isterim amacım sizi kötülemek veya aşağılamak değil. aksine sizin daha iyi bir sunucu olmanız için tavsiye vermek.
Bu modellerin wwarz ile bir alakası yok bu modellerin hepsi zombie escape moduna ait modellerdir. Wwarzın modeli değildir. Hangi escape sunucuna gidersen git bunlar sabit şeylerdir :D En fazla silah modeli, bıçak modeli değişir :( Düşüncen için teşekkürler
kusura bakmayın ben genelde hep böyle modeller gördüğüm için farklılık göremedim sunucunuzda ve diğer sunucularda tekrardan başarılar dilerim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Mesaj gönderen İmam-POWER »

Başarılar Dileriz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaBaskan