Server.cfg ayarlarına ulasamıyorum.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 994
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Merhaba Arakdaslar ben csduraginin Server.cfg içerigine ulasamıyorum ayarlarını nerden gorebilirim acaba serverin ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
Server.cfg içerisine erişim yasaklı, zaten pek de gerek olmayan bir durum, niye erişim sağlamak istiyorsunuz?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
map degiştinde 1 raund ısınma turu yapıcam serverde deadmac ordaki ayarlar lazım onlar olmadan cfg kodluyamıyorum.rukA yazdı:Server.cfg içerisine erişim yasaklı, zaten pek de gerek olmayan bir durum, niye erişim sağlamak istiyorsunuz?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
Server.cfg içerisindeki ayarların bir kısmı anasayfa Server ayarları sekmesinde var. Hangi ayarları arıyorsun.
Veya kastın cvar eklemekse amxx.cfg içerisine de ekleyebilirsin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
deadmac ayarlarını ve cvar ayarları lazım ılk el ısınma turu yapıcagım ıcın o ayarlar olmadımı cfg calısmıyorrukA yazdı:Server.cfg içerisindeki ayarların bir kısmı anasayfa Server ayarları sekmesinde var. Hangi ayarları arıyorsun.
yanı anlıcan deadmac yapıcam map degıstınde ılk raund suresı kadar deadmac yapılmasını ıstıyorum aslında tam olarak nasıl yapılcanıda bılmıyorum ama sansımı denemeye calısıyorum 5 gundur urasıyorum calısmıyor en son bı arkadas server cfg dekı ayarlar lazım dedı oraya bakıcam olucakmı ıste dıye ben cfg aktıf ettıgımde res felan atıyor ama deadmac moduna gecmıyor

Klan: STH GAMİNG
Sunucu İp: cs6.csduragi.net
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Linklerini gizle |
Deathmatch modu ayriyetten kurulan bir eklentidir. CSDM,Night CSDM vs. yani bir açma kapama komutu yoktur. Server.cfg içerisinde klasik olacaklar listesi;
Bunların dışında başka bir komut olmaz zaten server.cfg içerisinde. Server.cfg'deki ayarlar lazım diyen arkadaş ne denli bu konulara hakim merak ediyorum.
Kod: Tümünü seç
sv_aim 0
// banli oyunculari yukle
exec listip.cfg
exec banned.cfg
exec main_settings.cfg
// server ismi
hostname "» MRGaming.org « professional area"
// rcon sifresi
rcon_password ""
// server ayarlari
mp_friendlyfire 0
mp_footsteps 1
mp_autoteambalance 1
mp_autokick 0
mp_flashlight 1
mp_tkpunish 0
mp_forcecamera 0
mp_forcechasecam 0
sv_alltalk 0
sv_pausable 0
sv_cheats 0
sv_consistency 1
sv_allowupload 1
sv_allowdownload 1
sv_maxspeed 320
mp_limitteams 1
mp_hostagepenalty 5
sv_voiceenable 1
mp_allowspectators 1
mp_timelimit xxx
mp_chattime 10
sv_timeout 22
sv_proxies 0
// Round ayarlari
mp_freezetime 0
mp_roundtime 3.0
mp_startmoney 800
mp_c4timer 35
mp_fraglimit 0
mp_maxrounds 0
mp_winlimit 0
mp_playerid 0
mp_spawnprotectiontime 5
mp_buytime 0.25
// Rate ayarlari
sv_minrate 3500
sv_maxrate 15000
decalfrequency 60
sv_maxupdaterate 60
sv_minupdaterate 20
sys_ticrate 100
fps_max 100
// Loglama ayarlari
log off
sv_logbans 0
sv_logecho 1
sv_logfile 0
sv_log_onefile 0
// En iyi bunny ayarlari
sv_accelerate 9999
sv_airaccelerate 9999
// Diger
sv_lan 1
sv_consistency 0
mp_consistency 0
sv_voicequality 5
sv_voicecodec "voice_speex"
sv_downloadurl "http://mrgaming.org"
__sxei_16bpp 0
__sxei_antiwall 0
__sxei_srv_upg 0
__sxei_required -1
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
diyen benım yekta koray yukarda yazdım ısınma turu olarak dead mac yapmaya calısıyoruz yapabılırsek cfg kodluyarakCSmiLeFaCe yazdı:Deathmatch modu ayriyetten kurulan bir eklentidir. CSDM,Night CSDM vs. yani bir açma kapama komutu yoktur. Server.cfg içerisinde klasik olacaklar listesi;Bunların dışında başka bir komut olmaz zaten server.cfg içerisinde. Server.cfg'deki ayarlar lazım diyen arkadaş ne denli bu konulara hakim merak ediyorum.Kod: Tümünü seç
sv_aim 0 // banli oyunculari yukle exec listip.cfg exec banned.cfg exec main_settings.cfg // server ismi hostname "» MRGaming.org « professional area" // rcon sifresi rcon_password "" // server ayarlari mp_friendlyfire 0 mp_footsteps 1 mp_autoteambalance 1 mp_autokick 0 mp_flashlight 1 mp_tkpunish 0 mp_forcecamera 0 mp_forcechasecam 0 sv_alltalk 0 sv_pausable 0 sv_cheats 0 sv_consistency 1 sv_allowupload 1 sv_allowdownload 1 sv_maxspeed 320 mp_limitteams 1 mp_hostagepenalty 5 sv_voiceenable 1 mp_allowspectators 1 mp_timelimit xxx mp_chattime 10 sv_timeout 22 sv_proxies 0 // Round ayarlari mp_freezetime 0 mp_roundtime 3.0 mp_startmoney 800 mp_c4timer 35 mp_fraglimit 0 mp_maxrounds 0 mp_winlimit 0 mp_playerid 0 mp_spawnprotectiontime 5 mp_buytime 0.25 // Rate ayarlari sv_minrate 3500 sv_maxrate 15000 decalfrequency 60 sv_maxupdaterate 60 sv_minupdaterate 20 sys_ticrate 100 fps_max 100 // Loglama ayarlari log off sv_logbans 0 sv_logecho 1 sv_logfile 0 sv_log_onefile 0 // En iyi bunny ayarlari sv_accelerate 9999 sv_airaccelerate 9999 // Diger sv_lan 1 sv_consistency 0 mp_consistency 0 sv_voicequality 5 sv_voicecodec "voice_speex" sv_downloadurl "http://mrgaming.org" __sxei_16bpp 0 __sxei_antiwall 0 __sxei_srv_upg 0 __sxei_required -1
Linklerini gizle |
cfg kodlayarak server eklentisi yapamazsınız, deathmatch 1.6'nın içinde olan bir mod yada eklenti değil, yani GO gibi değil. Bu sebeple bunu cfg ile değilde eklenti ile yapabilirsiniz.
Bu işini görür sanırım; post18956.html#p18956
Bu işini görür sanırım; post18956.html#p18956
Linklerini gizle |
Config cfg sinde anca sv_restartround u kullanabilirsin. Onun yerine amxmodx ayarlarına gir en alt satıra amx_cvar sv_restartround kaç saniye ise okadar yaz geç en kötü ihtimal
Örnek :
amx_cvar sv_restart 60
amx_say [SERVER] 1 DAKIKA SONRA ISINMA TURU BITECEKTIR.
amx_say [SERVER] KAPISIN GITSIN..
Örnek :
amx_cvar sv_restart 60
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
KARDESIM CMFACİLENINDE DEDIGI GIBI EKLENTI LAZIMMIS ANLICAN DEADMAC ISINMA TURU ELENTISI LAZIM BANAredarmygaming yazdı:Config cfg sinde anca sv_restartround u kullanabilirsin. Onun yerine amxmodx ayarlarına gir en alt satıra amx_cvar sv_restartround kaç saniye ise okadar yaz geç en kötü ihtimal
Örnek :
amx_cvar sv_restart 60

Linklerini gizle |