Saldırı atanların ip adresini aldıysan bir yere not et bari Ömer beye verirsin loglara bakar, aratır o ipiyi hangi sunucularda takılıyor neler yapıyor.Yek'-ta yazdı: Çrş Tem 25, 2018 10:32 pm Teşekkürler arkadaşlar, bazı çekememezler saolsun betayı erken bitirmek zorunda kaldık. Bir sonraki betayı açışımızda onların son saldırısını görürüz, ondan sonrada onlara da güle güle![]()
Crossfire Mod Beta v0.3 cs75.csduragi.com 30.07.2018 00:30
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Crossfire Mod Beta v0.3 Aktif. cs75.csduragi.com 25.07.2018 21:30
Link: | |
Linklerini gizle |
Crossfire Mod Beta v0.3 Aktif. cs75.csduragi.com 25.07.2018 21:30
Kim Kırdı Serverin Önündeki Fıskiyeyi ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Crossfire Mod Beta v0.3
HEV Suit için yeni suit giyme efekti yazdım.
Ekran kartım olmadığı için video donmaktadır, kusura bakmayın.
Linklerini gizle |
Crossfire Mod Beta v0.3
Bu çemberin yarı çapını genişletip rengini yeşil yapıp oyuncuların kendilerine koruma alanı .vs oluşturmasına olanak verebilirsin.Yek'-ta yazdı: Cmt Tem 28, 2018 12:30 am
HEV Suit için yeni suit giyme efekti yazdım.
Ekran kartım olmadığı için video donmaktadır, kusura bakmayın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Crossfire Mod Beta v0.3
bu baya baya dünyada tek oldu baya bir kodlama yaptık hepsini birbirine uyarladık optimize ettik bugları kapattık
kodları kısallttık optimize ettik tekrar bugları kapattık
en önemlisi yaparken baya eglendik yekta abide bu fikirler oldukça daha neler neler göreceksiniz
en önemlisi yaparken baya eglendik yekta abide bu fikirler oldukça daha neler neler göreceksiniz

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Crossfire Mod Beta v0.3
Onu yapar isem moddan baya dışarı çıkmış olurum. Bu efekt sadece efekt, herhangi bir özelliği yok.Fatih ~ EjderYa yazdı: Cmt Tem 28, 2018 2:06 am Bu çemberin yarı çapını genişletip rengini yeşil yapıp oyuncuların kendilerine koruma alanı .vs oluşturmasına olanak verebilirsin.
Linklerini gizle |
-
Crossfire Mod Beta v0.3
Kodları kısaltmanın optimize ile alakası yok aslında :D 3000 satırlık bir eklenti 100 satırlık bir eklentiden daha hızlı çalışabilir.PaZee yazdı: Cmt Tem 28, 2018 2:42 am bu baya baya dünyada tek oldu baya bir kodlama yaptık hepsini birbirine uyarladık optimize ettik bugları kapattık
en önemlisi yaparken baya eglendik yekta abide bu fikirler oldukça daha neler neler göreceksiniz :D
Ama eklenti yolunda baya başarılısınız buna diyecek bir lafım yok :)
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Crossfire Mod Beta v0.3
Şu modda şuanda bütün modülleri kullandım, en son düzenleyeceğim. Geçirebildiğimi reapiye geçireceğim. Kerim daha eklentiyi görmedi :)
Linklerini gizle |