Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Arabadan anlayaniniz var mi

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
İlyas ERTEKİN

Mesaj gönderen İlyas ERTEKİN »

Beyler altimda 2006 model astra 1.3 h hb var araba duz yolda banamisin demiyor fakat yokusta bogulup kaliyor 1. Vitese gecirmek zorunda kaliyorum cevre yolunda 5. Vitesle gidiyorum 150 ciktim normalde 6. Vites ama korktum fazla da alismadim 6. Vitesde 190 200 bulur neyse cevre yolunda hafif bir egimde basliyor yavaslamya arkamdakiler kufrediyor hele gecen amca ogluyla sirayla arabalari yikayacaz yokusda az ileri alim dedim kalkmiyor bir turlu titretiyorum freni birakip gaza yuklenene kadar stop ediyor kullanan varsa ya da basina gelen yazsin pls iyi geceler bu arada yoldan geldim o yuzde bu saatte yazdim konu disi birazda rahat davrandim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Suyu ne kadar dayanıyor kontrol ediyor musun?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Mesaj gönderen vanessaaa »

alpersoylu34 yazdı: Prş Tem 26, 2018 3:45 am Suyu ne kadar dayanıyor kontrol ediyor musun?
Suyla ne alakasi var 10 bin bakimini yaptirdinmi yoksa daha varmi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

vanessaaa yazdı: Prş Tem 26, 2018 5:42 pm
alpersoylu34 yazdı: Prş Tem 26, 2018 3:45 am Suyu ne kadar dayanıyor kontrol ediyor musun?
Suyla ne alakasi var 10 bin bakimini yaptirdinmi yoksa daha varmi
Dar boğaz oluyordur diyecektim, sonra üşendim silmeye mesajı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
İlyas ERTEKİN

bakımı vs tamam 2006 model araba zaten birde baika yerlerde araştırdım egr valfi ni temizletmeyi veya iptal etmeyi düşünüyorum
egr nin ne gibi yararı var beyler birde araba 190 binde bana göre hiçbirşey :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mr1mr2
İletişim:

Mesaj gönderen mr1mr2 »

km normal baskı balatan kötüyse yokuşta çekiç düşer yoldada verim alamazsın.Aynı durumu yaşadım megane 1 var , yolda rahat 200 220 gördüğüm oldu ama yokuşta can çekişiyordu , bigün sanayide bi ufak iş için gitmiştim çat birden baskı balata sıyırdı bitti tam ortada kaldım hemen bi ustaya götürdük baskı balatası değişti.Şuan yokuştur yoldur köpek gibi.
@İlyas ERTEKİN

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
İlyas ERTEKİN

mr1mr2 yazdı: Cum Tem 27, 2018 9:31 am km normal baskı balatan kötüyse yokuşta çekiç düşer yoldada verim alamazsın.Aynı durumu yaşadım megane 1 var , yolda rahat 200 220 gördüğüm oldu ama yokuşta can çekişiyordu , bigün sanayide bi ufak iş için gitmiştim çat birden baskı balata sıyırdı bitti tam ortada kaldım hemen bi ustaya götürdük baskı balatası değişti.Şuan yokuştur yoldur köpek gibi.
@İlyas ERTEKİN
kontrol ettiriyim ama baskı balatamın kötü olduğun zannetmiyorum kavraması gayet iyi çok yukarda kavramıyor ama şöyle birşey duydum baskı balatası kötü olan araba 3. vites ve 5. vitesde kalkar dediler ben 6. viteste bile kaldırdım ustalığımdan mı ne :) ama bizim bir tyane tırcı var oda kontrol etti adam arabadan sağlam anlıyor sağlam dedi ben ustaya bi kontrol ettireyim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
İlyas ERTEKİN

Beyler sorunu cozdum sikinti turbodaymis turbo kablosu cikmis ve turbo devreye girmiyormus 2 ile gidemedigim yokusu simdi hayvan gibi gidiyor banamisin demiyor turbosuz 140 150 yaptim ama sollama yapmaya korkuyordum cok yavas hizlaniyordu simdi turbolu 180 yaparim.
Turbo uzun zamandir calismiyormus galiba oyle bir kara duman atti ki akliniz sasar neyse ilginiz icin eyw beyler @a@alpersoylu34
@mr1mr2

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala