Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

serverime tehdit

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WolfsBey
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: xx

serverime tehdit

Mesaj gönderen WolfsBey »

selam aleykum değerli forum sakinleri ve sayın ömer bey buğün bizim adımıza bi sw ye reklam atılmış güya benim olan bitenden haberim bile yok fakat servere plugin desteği sağlayan kışı sürekli seni ömer telli ye söyledim derdini ona anlat diye spawn atıyor yaşları olgun olmasına rağmen neden bu tarz konusmalar yapıyorlar onlarida anlamış değiliz biz kendi emeklerimizle şuan gametracker dm türkiye 2.cisiyiz sizlere karşı bi hatamız var ise affola fakat bu tehditlerin devamı geleceğini umuyorum buna bir önlem alma durumumuz yok mu ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xx - נв
İletişim:

serverime tehdit

Mesaj gönderen Xander »

WolfsBey yazdı: Pzt Tem 23, 2018 9:09 pm selam aleykum değerli forum sakinleri ve sayın ömer bey buğün bizim adımıza bi sw ye reklam atılmış güya benim olan bitenden haberim bile yok fakat servere plugin desteği sağlayan kışı sürekli seni ömer telli ye söyledim derdini ona anlat diye spawn atıyor yaşları olgun olmasına rağmen neden bu tarz konusmalar yapıyorlar onlarida anlamış değiliz biz kendi emeklerimizle şuan gametracker dm türkiye 2.cisiyiz sizlere karşı bi hatamız var ise affola fakat bu tehditlerin devamı geleceğini umuyorum buna bir önlem alma durumumuz yok mu ?
Banlayıp geçin yaptğınız bir hata yoksa..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WolfsBey
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: xx

serverime tehdit

Mesaj gönderen WolfsBey »

Bizlik bi hata yok reis öyle yapıcaz artik

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

serverime tehdit

Mesaj gönderen Leooo »

Garip Ömer TELLİ Sunuculara reklama bişey yapmadığını söylemişti :)

Bunları boşver sen sunucuna bak gelirse direk banla yani... Uzatma hiç reklam için kimseye söyleyemez, Ömer Tellide bişey yapmıyor bu konuda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala