Olur, velakin ts3 id falan adam hemen sıyrılabilir akıllıysa.
Ama o anki ip adresi ile bulunur ki.EGM Ömer Telliye söyler,Ömer Telli'de verir bilgileri.
Bilemiyorum o kadarını.
Sen onun sıkıntısını yapma adamlarda zaten kimin modemi ne ip, hangi ip butun bilgileri var kaçamaz
++ Ip değiştirse bile eski ipyi sorgulatıp adres çıkarma diye birşeyde var
Taşralı yazdı: Cmt Tem 21, 2018 8:23 pm
Ama o anki ip adresi ile bulunur ki.EGM Ömer Telliye söyler,Ömer Telli'de verir bilgileri.
Bilemiyorum o kadarını.
Sen onun sıkıntısını yapma adamlarda zaten kimin modemi ne ip, hangi ip butun bilgileri var kaçamaz
TSnin her şeyini biliyorum ama o tür konulara pek girmiyorum lazım olmuyor çünkü.
TSnin her şeyini biliyorum ama o tür konulara pek girmiyorum lazım olmuyor çünkü.
O zaman birilerini imana getirme zamanı geldi desenize Yarın ilk işim gidip şikayetçi olmak oluyor.
ShooTeR yazdı: Cmt Tem 21, 2018 8:45 pm
O zaman birilerini imana getirme zamanı geldi desenize Yarın ilk işim gidip şikayetçi olmak oluyor.
İnşallah yapabilirsin, Olumlu sonuç bekliyorum severim böyle şeyleri
İnşallah yapabilirsin, Olumlu sonuç bekliyorum severim böyle şeyleri
Sanırım şikayet edebileceğim kişiyi tahmin edebiliyorsun .Gittim bilgisayar bölümümü ne birşeyler söylediler,11:30 gibi gelmemi istediler.Hayırlısı inşallah.
MGA Ortamında yüzlerce kişi bu sebeblerden dava edilmiş karakola kadar taşınmıştı bu olay tabi burada neredeyse herkes yeni olduğu için kimse bilmez 2015 senesini Hatta 2016 senesiydi sanırım MAKUSA kardeşimiz ölmeden 1 hafta önce bu işlerle uğraşıp kendini yormuştu ama oda nafile işe yaramadı beyinsiz değilseniz birşeyler yapabilirsiniz tabi karşınızdaki insan salak değilse .d
TAŞRALI ettiğin davanın kanıtını buraya sunarsın görelim bakalım seni .d
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Tem 22, 2018 3:59 pm
MGA Ortamında yüzlerce kişi bu sebeblerden dava edilmiş karakola kadar taşınmıştı bu olay tabi burada neredeyse herkes yeni olduğu için kimse bilmez 2015 senesini Hatta 2016 senesiydi sanırım MAKUSA kardeşimiz ölmeden 1 hafta önce bu işlerle uğraşıp kendini yormuştu ama oda nafile işe yaramadı beyinsiz değilseniz birşeyler yapabilirsiniz tabi karşınızdaki insan salak değilse .d
TAŞRALI ettiğin davanın kanıtını buraya sunarsın görelim bakalım seni .d
Seni dava edeceğimi söyleyen kim?,polise gittim olanları anlattım.şuanlık bi işlem yapılmadı,yarın tekrar gidiceğim o zaman belge vs verirlerse atarım konuya.