Herekes birbirinin kralı ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 217
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
Arkadaşlar geçen seneden beri başlayan bi saçmalık gözüme çarpıp duruyor bunu görmezden gelemiyorum çünkü cok enteresan bi durum.
Altı üstü oyun olan Cs'de herkes birbirinin kralı padişahı abisi babası kesilmiş. CSDuragindaki herkes birbirine diz çöktürme peşin de.
Cok enteresan. Geçen senede şahlanıyoruz muhabbeti vardı cok makara yapıyodum sahlanıyoruz yazıp 20 kişi olan serverlerle.
Bu senede zirvedeyiz diyenlere gülüyorum. Yanlıs anlaşılmasın herkes ayağını yorganına göre uzatmalı.
Altı üstü oyun olan Cs'de herkes birbirinin kralı padişahı abisi babası kesilmiş. CSDuragindaki herkes birbirine diz çöktürme peşin de.
Cok enteresan. Geçen senede şahlanıyoruz muhabbeti vardı cok makara yapıyodum sahlanıyoruz yazıp 20 kişi olan serverlerle.
Bu senede zirvedeyiz diyenlere gülüyorum. Yanlıs anlaşılmasın herkes ayağını yorganına göre uzatmalı.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ben bir konuya kimin kralısınız yazdım silindi mesajım 

Linklerini gizle |
-
Cok enteresan ya herkes birbiriyle dost olmak yerine, zevk almak yerine , herkes birbirinin düşmanı kralı kesilmiş.alpersoylu34 yazdı: Cmt Tem 21, 2018 12:56 pm Ben bir konuya kimin kralısınız yazdım silindi mesajım![]()

Linklerini gizle |
-
Evet çok saçma, f tipi eski tip jail oynatmama rağmen bana düşman olmak isteyen var. Kardeşim zaten F-Tip seven kitle çok az beni sinirlendirme işte Kralsan git diğer Krallar ile uğraş :dZacaynSley yazdı: Cmt Tem 21, 2018 1:06 pmCok enteresan ya herkes birbiriyle dost olmak yerine, zevk almak yerine , herkes birbirinin düşmanı kralı kesilmiş.alpersoylu34 yazdı: Cmt Tem 21, 2018 12:56 pm Ben bir konuya kimin kralısınız yazdım silindi mesajım![]()
Cok gülünç bi durum.
Linklerini gizle |
-
alpersoylu34 yazdı: Cmt Tem 21, 2018 1:14 pmEvet çok saçma, f tipi eski tip jail oynatmama rağmen bana düşman olmak isteyen var. Kardeşim zaten F-Tip seven kitle çok az beni sinirlendirme işte Kralsan git diğer Krallar ile uğraş :dZacaynSley yazdı: Cmt Tem 21, 2018 1:06 pmCok enteresan ya herkes birbiriyle dost olmak yerine, zevk almak yerine , herkes birbirinin düşmanı kralı kesilmiş.alpersoylu34 yazdı: Cmt Tem 21, 2018 12:56 pm Ben bir konuya kimin kralısınız yazdım silindi mesajım![]()
Cok gülünç bi durum.
Biz bize yeteriz ahahahha onlar kral olsun

Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 274
- Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
- Clan İsmi: [M@] `` SinanT
- İletişim:
Unutmayalım,yeni moda bu (#EFSANEYİZ #BİLMEM NESİYİZ)felan.Akım gibi oldu maşallah.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
-
Taşralı yazdı: Cmt Tem 21, 2018 2:50 pm Unutmayalım,yeni moda bu (#EFSANEYİZ #BİLMEM NESİYİZ)felan.Akım gibi oldu maşallah.
Aynen oyle ahahahah komedi ya

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda