Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

önemli bi sorum var

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ulyoS

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen ulyoS »

oCezaMelegi yazdı: Cum Tem 20, 2018 12:21 am Konuştukça kavga edeceğiz. Tek düşündüğüm server da nasil bir taciz olmus olabilir. Herkes haklı hemen esc basıp çıkabilir. Yetki almışsa bunu biliyordur. Konu sahibinin yazdığı bize video yada ses kaydı dinlettiler belki olay göründüğü gibi değildir yada oyledir bilemem. Arkadas ts3 lerine gitsin forumda konu actim bir daha yaşanmasını istemiyorum yapan arkadaşlar yasaklansın vs desin eger ban yerse tekrar buraya gelir ip yi atar diğer arkadaşlar gider ilgilenir.
Yani tacizi aileler öğretmediyse ne yapması gerektiğini öğretmediyse bu en büyük ailelerin suçudur çocukların değil, taciz durumunda uzaklaşması gerektiğini söylenmeyecek kelimeleri aileler aşılamak zorunda en erken yaşlarda.

Arkadaş zaten attığında ben gidip konuşacağım kızı da kendi serverime alacağım ailesi ile bizzat İzmirde ise konuşacağım ama bazı arkadaşlar sadece kendi gördükleri kısmı anlıyorlar anlatılmak istenilen şeyi anlamıyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen specified »

konu neden gereksiz kavga haline geldi ki?
adam ne güzel konu açmış, ömer telli ne güzel cevap vermiş, arkadaşta ömer telliye cevap vermiş.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen ulyoS »

specified yazdı: Cum Tem 20, 2018 12:46 am konu neden gereksiz kavga haline geldi ki?
adam ne güzel konu açmış, ömer telli ne güzel cevap vermiş, arkadaşta ömer telliye cevap vermiş.
Kızın ve ailesinin de hatalı olmasını söylemem kavgaya yol açtı neyse @specified serverine girecektim giremedim maç mı atıyorsunuz dolu server :ugeek:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
Clan İsmi: [M@] `` SinanT
İletişim:

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen Taşralı »

benisyankar yazdı: Prş Tem 19, 2018 7:02 pm hic olmasa şikayet bölümü acılana kadar bekliyecem
Şikayet bölümünü beklemene gerek yok.Kanıtlarla herşeyi Ömer Telliye mail geç.Şikayet bölümü, kargaşalar vs..,yaşanmasın diye kapalı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala