Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

önemli bi sorum var

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
benisyankar

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen benisyankar »

+ BUNU VİDEO YA YADA SES KAYDINA ALIP BİZE DİNLETTİLER MAHLUK KİŞİLERİNDE ADI GECİYOR ZATEN VİDEOYA ALIRKEN

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen ulyoS »

benisyankar yazdı: Prş Tem 19, 2018 10:24 pm
alpersoylu34 yazdı: Prş Tem 19, 2018 6:36 pm Kapanmaz, kız istese yapmaz bu tür şeyler.
Gider başka klanda oynar, illa o tacizci klanda oynamaz.

Yaşı küçükse tabi kızın, bu tür şeylerden forumda ve serverde girmeyiz, yardım etmeyiz olur biter.
burda demisin ki kız istese yapmaz o zmn şöyle diyeyim senın klanın varsa yüksek yetkiler icin neler yapıyorlar bunuda biliyorsun sonucta kız o ve kücük ona kalırsa eylülde kücük oda dısarıya cıkmasamıydı ?

yanı şikayet bölümü acılsın şikayette buluncam burda durmalarına gerek yok

adli suc duyurusundada ugraşmak istemedigim icin bulunmuyorum

elimde video var kıza serverde sunu de bunu de sapık sapık şeyler dedirttiriyorlar 17 dakka video ya aldım
Bakış açınız çok dar, kız eğer oynayabiliyorsa hele bir savaş oyununu yaşı 14-15 olmalı değil mi?
Bu tür şeyleri düşünebilmeli, oyun olmadığını anlayabilmeli burada aile terbiyesi gerekli demek istiyorum, tanımalı hayatı erkenden.

Uğraşmak istemiyorsanız özelden bana her şeyi gönderin yarın Adliyeye imza atmaya giderken bunları da götüreyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Bizim Klanda bir IsYaNKaR var. Eğer bizim ip'yle ilgili bir sorun varsa ts gelin banlayalım. Adınızdan yola çıkarak bunu soyluyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
İletişim:

önemli bi sorum var

Ama serverde sunu de bunu da gibi bir olay yaşandığını düşünmüyorum, hatta eminim. Yaşansa haberi gelirdi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen ulyoS »

Arkadaş ip adreslerini verse ben gidip kendim konuşacağım, idari işlem açacağımı söyleyeceğim de.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen serkan ebcin »

alpersoylu34 yazdı: Prş Tem 19, 2018 11:29 pm Arkadaş ip adreslerini verse ben gidip kendim konuşacağım, idari işlem açacağımı söyleyeceğim de.
konuda bulunan öncekı yorumlarını okudumda saçmala arkadaş bu konunun ne kadar hassas olduğunu anlamadınmı hayla ?
ettiğin cümlelere bak laik bir ülkedeyiz adı üstünde bu TACİZ ! senin gibi düşünenler başınıza gelmediği sürece anlamazsınız..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen ulyoS »

serkan ebcin yazdı: Prş Tem 19, 2018 11:49 pm
alpersoylu34 yazdı: Prş Tem 19, 2018 11:29 pm Arkadaş ip adreslerini verse ben gidip kendim konuşacağım, idari işlem açacağımı söyleyeceğim de.
konuda bulunan öncekı yorumlarını okudumda saçmala arkadaş bu konunun ne kadar hassas olduğunu anlamadınmı hayla ?
ettiğin cümlelere bak laik bir ülkedeyiz adı üstünde bu TACİZ ! senin gibi düşünenler başınıza gelmediği sürece anlamazsınız..
Sizin anlamadığınız şu, laik bir ülkedeyiz evet. Buna hepimiz hem fikiriz, o arkadaşların yaptıkları da şimdi ağzımı bozdurtma Serkan ne olduğunu biliyoruz.

Benim demek istediğim en başından beri aklı başında bir kızın oynaması gerekmesidir bu oyunu ailelerin bilinçlenmesidir, benim kardeşim de ara sıra giriyor CS oynuyor, anlayacağın benim kardeşime verdiğim terbiye belli.

Kimse bana burada illa kız haklı diğerleri haksız demesin kızın da suçu var, bunu görmelisiniz ama en büyük suç ailelerdeki bu dar kafada. İlgilenmek istemediklerinden alıyorlar bilgisayar-tablet ellerine veriyorlar ve git oyna diyorlar.

Kız kardeşimiz başka bir servere gidebilir illa yetki için o serverde durmayabilir, gelse o kız kardeşimiz serverimde en yüksek yetkiyi vereyim rica etmesi yeterli bir insanın.

Sizin aklınız fikriniz yobazlara dalmakta olduğundan sadece görmek istediğiniz türde görüyorsunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen serkan ebcin »

alpersoylu34 yazdı: Prş Tem 19, 2018 11:58 pm
Sizin anlamadığınız şu, laik bir ülkedeyiz evet. Buna hepimiz hem fikiriz, o arkadaşların yaptıkları da şimdi ağzımı bozdurtma Serkan ne olduğunu biliyoruz.

Benim demek istediğim en başından beri aklı başında bir kızın oynaması gerekmesidir bu oyunu ailelerin bilinçlenmesidir, benim kardeşim de ara sıra giriyor CS oynuyor, anlayacağın benim kardeşime verdiğim terbiye belli.

Kimse bana burada illa kız haklı diğerleri haksız demesin kızın da suçu var, bunu görmelisiniz ama en büyük suç ailelerdeki bu dar kafada. İlgilenmek istemediklerinden alıyorlar bilgisayar-tablet ellerine veriyorlar ve git oyna diyorlar.

Kız kardeşimiz başka bir servere gidebilir illa yetki için o serverde durmayabilir, gelse o kız kardeşimiz serverimde en yüksek yetkiyi vereyim rica etmesi yeterli bir insanın.

Sizin aklınız fikriniz yobazlara dalmakta olduğundan sadece görmek istediğiniz türde görüyorsunuz.
habıre kardesını ornek gosterıyorsun ne yanı senın yaptıgını yapmayanlar terbıyesızmı yetıstırıyor kızlarını ılla senın dedıgın gıbımı yapmak zorunda.
yaşı kucuk olan ve bu oyunu oynayan bir ton kız çocuğu var taciz ne demek bilmiyorlar belki suçları ne senin gibi bi abileri babaları olmamasımı ?
çok yanlış ve yobaz düşünüyosun siyaset ve bu tür konularda susuyordum ama o kadar boş konuşmussunki sinirden yazmak istedim kısacası kardeşim SANANE ? isteyen her istediği serverde oynar takılır işine gelmeyince çıkar bunu idrak edemicek yaşta ise bu velilerinin sorunu seni ilgilendirmez bunu yaz geç.
senin dediğin şeyin ben açılımını söylim sana mini etek giyse olmazdı anladın sen onu iyi düşün yaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
İletişim:

önemli bi sorum var

Konuştukça kavga edeceğiz. Tek düşündüğüm server da nasil bir taciz olmus olabilir. Herkes haklı hemen esc basıp çıkabilir. Yetki almışsa bunu biliyordur. Konu sahibinin yazdığı bize video yada ses kaydı dinlettiler belki olay göründüğü gibi değildir yada oyledir bilemem. Arkadas ts3 lerine gitsin forumda konu actim bir daha yaşanmasını istemiyorum yapan arkadaşlar yasaklansın vs desin eger ban yerse tekrar buraya gelir ip yi atar diğer arkadaşlar gider ilgilenir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

önemli bi sorum var

Mesaj gönderen ulyoS »

serkan ebcin yazdı: Cum Tem 20, 2018 12:08 am
alpersoylu34 yazdı: Prş Tem 19, 2018 11:58 pm

habıre kardesını ornek gosterıyorsun ne yanı senın yaptıgını yapmayanlar terbıyesızmı yetıstırıyor kızlarını ılla senın dedıgın gıbımı yapmak zorunda.
yaşı kucuk olan ve bu oyunu oynayan bir ton kız çocuğu var taciz ne demek bilmiyorlar belki suçları ne senin gibi bi abileri babaları olmamasımı ?
çok yanlış ve yobaz düşünüyosun siyaset ve bu tür konularda susuyordum ama o kadar boş konuşmussunki sinirden yazmak istedim kısacası kardeşim SANANE ? isteyen her istediği serverde oynar takılır işine gelmeyince çıkar bunu idrak edemicek yaşta ise bu velilerinin sorunu seni ilgilendirmez bunu yaz geç.
senin dediğin şeyin ben açılımını söylim sana mini etek giyse olmazdı anladın sen onu iyi düşün yaz
Kendin diyorsun, kızı zorluyorlarsa kız esc atar çıkar, kardeşim şimdi şunu aklına sok beni o mahallendeki veya semtindeki yobazlara benzetme ağzımı da açtırma.
Çok yanlış değil olduğu gibi düşünüyorum, evet sorun ailelerde nasıl bir düşünce bu ver eline tableti telefonu bilgisayarı oyna biz karışmıyoruz ne demek ya?
Suçları değil, şanssızlıkları bu, her iki kafa da aynı şeyin yeşil ve kırmızısını söylüyoruz. Neyse daha fazla uzatmayacağım arkadaş eğer bana özelden her şeyi gönderirse gerekli kanıtlar toplanırsa kendi ellerim ile zaten mahkemeye gideceğim sen merak etme.

Bu arada tekrar diyorum "Mini etek giymeseydi tecavüz edilmezdi" gibi bir bağnazca düşüncem yok ben İzmir'de yaşıyorum ve herkesin eşit olduğunu savunuyorum. Önüne gelen herkese kendi gördüğün kadarı ile bakma.

Habire kardeşimi örnek göstermem bu konunun en iyi örneği? Kardeşimin peşinde dolaşan küçük dahi acımadan arabaya alıp dövdüğüm oldu bunu inkar etmiyorum.

Son kez diyorum ki, evet herkes bilinçli yetişmek zorunda, ellerine bir şey verildikten sonra başlardan salınmamalı eğitim görmeliler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala