Taha Demirbaş yazdı: Cmt Tem 07, 2018 10:23 pm
Serverimiz cs195.csduragi.com' adresinde açılmış durumdadır. Bir kaç güne toparlayıp eskisi gibi devam edeceğiz. Tüm Herkez Tekrardan Davetlidir..
Başarılar dilerim, cs195 tutucak gibi değil, fakat senin serverin farklı bağımlılık yapıyor. En kısa zamanda geliceğim
Taha beyin serveri tutmakla alakası yok,oyuncu kitlesi yüksek olan bir klanın ipsi önemli değildir. Servere en kısa zamanda giriyorum.
Yanlışmı yazdım bilmiyorum ama kast ettiğim cs195 başkalarında tutmaz fakat sende tutar manasında demiştim. Bazı kelimeleri bilmiyorum, Azerbaycanlıyım az biliyorum Türkçe.
Taşralı yazdı: Cmt Tem 07, 2018 10:40 pm
Taha beyin serveri tutmakla alakası yok,oyuncu kitlesi yüksek olan bir klanın ipsi önemli değildir. Servere en kısa zamanda giriyorum.
Yanlışmı yazdım bilmiyorum ama kast ettiğim cs195 başkalarında tutmaz fakat sende tutar manasında demiştim. Bazı kelimeleri bilmiyorum, Azerbaycanlıyım az biliyorum Türkçe.
Yok kardeşim sorun değil.Rusçanda vardır senin biraz yardıma ihtiyacım varda.
Yok be ağa ne rusçası , neyse artık konuya boş boş yorum atmayalım.
Serverimiz cs195.csduragi.com' adresinde açılmış durumdadır. Bir kaç güne toparlayıp eskisi gibi devam edeceğiz. Tüm Herkez Tekrardan Davetlidir..
Efsane tekrar doguyor Red Army pc yi acicak vakitim olursa giricem serverina soz olsun basarilar...