Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

İnstagram hesap açma

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Yozgatle
Server Ip/DNS: Yakında
Clan İsmi: Yakında
İletişim:

İnstagram hesap açma

Mesaj gönderen Yozgatle »

ARZ* yazdı: Çrş Tem 04, 2018 11:55 pm
Yozgatle yazdı: Çrş Tem 04, 2018 11:39 pm
ARZ* yazdı: Çrş Tem 04, 2018 11:38 pm

Neden Ahmedim telif kalkmiormu?
Adam cekmedigi surece kalkmaz
Haksiz yere atilan bi telif kalkar itiraz ederse tabi telif atilan kişi. Instgramda ise cogunluk tarafindan sikayet edildigi için hesap kilitleniyor instgram yardim forumu olmasi lazim ordan yardim iste.
Olumlu bir yanit alcagini zannetmiyorum.ama ins acilir hesabi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

İnstagram hesap açma

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Sosyal platformlardan istediğiniz hesap ve videolar kaldırılır ;) neyse dostum o hesap'a erişim sağlayamazsın ama bi ara benim tsye uğra seni birisiyle tanıştırıcam insta'dan çok iyi anlıyo onunla konuş bakalım belki o yardımcı olabilir geçmiş olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

diktörtgen
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

İnstagram hesap açma

Mesaj gönderen diktörtgen »

TÜRKÇÜ yazdı: Çrş Tem 04, 2018 11:18 pm Merhaba, instagram hesabım kapatıldı kapanan hesabı geri açabilecek yardım sever arkadaşlarımız vardır diye umut ediyorum.
Hesaba hiçbir şekilde ulaşamıyorum şifre unuttum bölümünden hesabı kontrol ettiğimde aşağıdaki görselde şablondaki yazı çıkıyor.
Resim
hesabınızın adını : e postanızı atarsanız Üzerinize atılmış spamları ve şikayetleri Geri Çekerim ama şikayetler gerçek ise kaldıramam.yok degilse incelemeye alırlar hesap kapalı olur max 2 hafta içindde acılır : Bazıları Havanalnıyor Kaldırıım yotubeden telif atarım Bug bulmmuşlar havalanıyolar kendi kanallarına 3 tane vidyo yüklesinler. bak ben nası o hesabı kapatıyorum.neyse kardeşim Ulaş bana

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

İnstagram hesap açma

Mesaj gönderen ShooTeR »

diktörtgen yazdı: Prş Tem 05, 2018 11:56 am
TÜRKÇÜ yazdı: Çrş Tem 04, 2018 11:18 pm Merhaba, instagram hesabım kapatıldı kapanan hesabı geri açabilecek yardım sever arkadaşlarımız vardır diye umut ediyorum.
Hesaba hiçbir şekilde ulaşamıyorum şifre unuttum bölümünden hesabı kontrol ettiğimde aşağıdaki görselde şablondaki yazı çıkıyor.
Resim
hesabınızın adını : e postanızı atarsanız Üzerinize atılmış spamları ve şikayetleri Geri Çekerim ama şikayetler gerçek ise kaldıramam.yok degilse incelemeye alırlar hesap kapalı olur max 2 hafta içindde acılır : Bazıları Havanalnıyor Kaldırıım yotubeden telif atarım Bug bulmmuşlar havalanıyolar kendi kanallarına 3 tane vidyo yüklesinler. bak ben nası o hesabı kapatıyorum.neyse kardeşim Ulaş bana
Heçkır çocuk hangi yan hesapsın söyle bakiyim...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

diktörtgen
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

İnstagram hesap açma

ShooTeR yazdı: Prş Tem 05, 2018 12:39 pm
Resim
Özür için açtım hesabı : kalkarsa görüşürüz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

İnstagram hesap açma

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

İnstagramda yüzlerce hesap kapattık, bu işi paralı yapıyorlar. (hesap açımı, kapatılması) yöntemi kolay, ama az kişi biliyor.

@dikdörtgen, gerçek telif kaldırmayı bilmiyor isen konuşma istersen. 2 haftalıkta bir süre yok ;)

Konu sahibine gelir isek, eğer kendin kaldıramaz isen ücretli yardım eden kişilere danış.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

İnstagram hesap açma

Mesaj gönderen ShooTeR »

diktörtgen yazdı: Prş Tem 05, 2018 12:54 pm

Sanırıııım eski hesabın tengrijail ne güzel yasaklanmışsın hala kural ihlallerine devam ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

diktörtgen
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

İnstagram hesap açma

ShooTeR yazdı: Prş Tem 05, 2018 1:54 pm

Sanırıııım eski hesabın tengrijail ne güzel yasaklanmışsın hala kural ihlallerine devam ;)
başkanbey ben kardeşim .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

İnstagram hesap açma

Mesaj gönderen ulyoS »

diktörtgen yazdı: Prş Tem 05, 2018 2:59 pm

başkanbey ben kardeşim .
Başkanbey emir büyük yerden yasaklısın abicim. @Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

diktörtgen
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

İnstagram hesap açma

alpersoylu34 yazdı: Prş Tem 05, 2018 3:13 pm
diktörtgen yazdı: Prş Tem 05, 2018 2:59 pm
başkanbey ben kardeşim .
Başkanbey emir büyük yerden yasaklısın abicim. @Yek'-ta
@alpersoylu34 Senin gibi Dolandırıcı degilim.Abicigim saldırdım özür diliyorum boşuna konu yapma boş yazma. Ömerbey yasaklısın diyene kadar yazıcam Yak-ta Yasaklısın diyip duruyo acıklama yapmıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli