FCSGaming Ekim2018 GÜNCEL #DEVRİM
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
FCS Gaming
Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Bu güzel platformda her zaman daha iyi olabilmek için uğraş veren bütün emektar arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
FCS Gaming
MRPatron GaminG Jailbreak Ailesi olarak basarilar dileriz bol userler.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1008
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
FCS Gaming
TeşekkürlerARZ* yazdı: Pzt Tem 02, 2018 11:29 pm MRPatron GaminG Jailbreak Ailesi olarak basarilar dileriz bol userler.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
-
- İletişim:
-
FCS Gaming
Bu hesaptan başarılar dilememişim, biliyorsun ki serverini çok seviyorum Pro olarak önerdiğim tek sunucu diyebilirim. Zaten her güncellemenizde girip baktığım bir sunucu videosunu dahi çekmiştim neyse o konulara girmeyelim başarılar efenim her daim olsun başarınız örnek alacağım 3-5 sunucu içerisindesiniz..
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
FCS Gaming
HLSW'den takip ettiğim bir server umarım bir gün Maç atmak gibi bir şansımız olur Tekrardan BAŞARILAR 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
FCS Gaming
Eyvallah kardeşim eksik olmaalpersoylu34 yazdı: Cum Tem 06, 2018 2:20 am Bu hesaptan başarılar dilememişim, biliyorsun ki serverini çok seviyorum Pro olarak önerdiğim tek sunucu diyebilirim. Zaten her güncellemenizde girip baktığım bir sunucu videosunu dahi çekmiştim neyse o konulara girmeyelim başarılar efenim her daim olsun başarınız örnek alacağım 3-5 sunucu içerisindesiniz..
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
FCS Gaming
16vs için her daim mesaj atabilirsin kardesim, eyvallah seviliyorsunIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cum Tem 06, 2018 2:23 am HLSW'den takip ettiğim bir server umarım bir gün Maç atmak gibi bir şansımız olur Tekrardan BAŞARILAR![]()
Linklerini gizle |