Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

İzmir Hakkında Öneri Ve Sorularım

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

Merhaba izmire tatile gidiyorum daha öncesinde deplasmana gittiğim için fazla gezemedim izmirde yaşayan vs varsa bir kaç sorularım var cevaplandırırsa çok sevinirim.
1- Aqua park arıyorum internette buldum fakat istanbuldakı gıbı ınsan dolu degılde sakın aıle ıle gıtmısım gıbı takılıcağım bir yer hangisini tavsiye edersiniz ?
2-Gece ortamı alsancak biraz hareketli tavsiye edebiliceğiniz yer varmıdır şu ortam çok iyi diye
3-Şehrin size Göre Ama En Çok Yapılması gereken ben dışardan gelsem şunları yapmadan dönmem diyebiliceğiniz şeyler nedir ?
İzmir Hakkında Tavsiye Ediceklerinizide Okurum Bu Arada Teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Oncelıkle sanada merhaba,Izmırde Yasıyorum.

1-Gumuldur,Kusadası,Torbalı, Gumuldur ve kusadası dolu olur genellıkle Ancak torbalı Aıle gunlerınde pek dolu olmaz Arastırcaksan ısmı aqua polıs galıba
2-Cesme sahıl Incıraltı gıbı yerler Cesme'dekı beach'ler gercekten cok ıyı Tavsıye ederım
3- konak meydanına kesınlıkle gıtmelısın,Kordan'da gezebılırsın,Tarıhı yerler vs dusuunuyorsan Tarihi Asansör gormelısın Daha baska seyler arıyorsan etıket atabılırsın Iyı Tatıller..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

İZMİRİ Bilmem ama istanbul tuzla tarafi gayet kafa dinlemelik sessiz sakin bi yer "tatil Köyü" adi altinda bi yer zaten orayi onerebilirim ama izmir hakkinda bi bilgim yok. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
serkan ebcin

Mustafa Kemal1 yazdı: Çrş Haz 27, 2018 11:30 pm Oncelıkle sanada merhaba,Izmırde Yasıyorum.

1-Gumuldur,Kusadası,Torbalı, Gumuldur ve kusadası dolu olur genellıkle Ancak torbalı Aıle gunlerınde pek dolu olmaz Arastırcaksan ısmı aqua polıs galıba
2-Cesme sahıl Incıraltı gıbı yerler Cesme'dekı beach'ler gercekten cok ıyı Tavsıye ederım
3- konak meydanına kesınlıkle gıtmelısın,Kordan'da gezebılırsın,Tarıhı yerler vs dusuunuyorsan Tarihi Asansör gormelısın Daha baska seyler arıyorsan etıket atabılırsın Iyı Tatıller..
alsancak en sevdıgım yerlerden bırıdır mutlaka onu her geldıgımde yaparım
dedıklerını dıkkate alıcam teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
İletişim:

Rica Ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
serkan ebcin

ARZ* yazdı: Çrş Haz 27, 2018 11:31 pm İZMİRİ Bilmem ama istanbul tuzla tarafi gayet kafa dinlemelik sessiz sakin bi yer "tatil Köyü" adi altinda bi yer zaten orayi onerebilirim ama izmir hakkinda bi bilgim yok. :)
yaşanmaz istanbulda yaşanmazz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

serkan ebcin yazdı: Çrş Haz 27, 2018 11:52 pm
ARZ* yazdı: Çrş Haz 27, 2018 11:31 pm İZMİRİ Bilmem ama istanbul tuzla tarafi gayet kafa dinlemelik sessiz sakin bi yer "tatil Köyü" adi altinda bi yer zaten orayi onerebilirim ama izmir hakkinda bi bilgim yok. :)
yaşanmaz istanbulda yaşanmazz
:D haklisin valla

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

1- İçin Torbalı güzel fikir, Çeşme'ye de gidebilirsin.
2- İzmir Çarşı, Konak Saat Kulesi tarafları sevgilin ile gezebileceğin yerler, tek gezmek istiyorsan bornova meydanı tavsiye ederim.
3- Smyrna gibi tarihi yerleri gezmeden gitmen hoş olmaz.

Not : Boyoz yemeni tavsiye ederim öyle her yerden de değil, unlu mamüllerden almanı tavsiye ediyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
İletişim:

alpersoylu34 yazdı: Prş Haz 28, 2018 12:55 am 1- İçin Torbalı güzel fikir, Çeşme'ye de gidebilirsin.
2- İzmir Çarşı, Konak Saat Kulesi tarafları sevgilin ile gezebileceğin yerler, tek gezmek istiyorsan bornova meydanı tavsiye ederim.
3- Smyrna gibi tarihi yerleri gezmeden gitmen hoş olmaz.

Not : Boyoz yemeni tavsiye ederim öyle her yerden de değil, unlu mamüllerden almanı tavsiye ediyorum.
Boyoz evet Mutlaka yemelisin.Bornava meydana henuz hıc gıtmedımı farkettım Bende gıdıyım barı :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala