Silah Modeli Değiştirme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 117
Silah Modeli Değiştirme
Arkadaşlar şu silah modeli değiştiren plugini anlıyamadım ya 2 gündür uğraşıyorum yok ini sini yaptım yok modellerini değiştirdim olmadı arkadaş ben bunu nasıl yapacağım biri anlatabilirmi acaba?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Silah Modeli Değiştirme
İlk önce sma yı direk yükle. new_weapons.ini dosyası oluştur configs içine at oluşturamassan internete yaz çıkar zaten.
Sonra new_weapons.ini dosyasını aç "models/v_m4a1.mdl" "models/ist/yenimodelismi.mdl"
"models/v_m4a1.mdl" şu eski modelin ismi "models/ist/yenimodelismi.mdl"
"models/ist/yenimodelismi.mdl" şuda yeni model.Örnek; "models/v_m4a1.mdl" "models/vitamin/v_m4a1.mdl".Diye new_weapons.ini ye alt alta sıralara kaydet çık.Son olarakta models dosyasının ıcıne vitamin diye klasör oluştur ve modelleri içine at. işlem tamam
Sonra new_weapons.ini dosyasını aç "models/v_m4a1.mdl" "models/ist/yenimodelismi.mdl"
"models/v_m4a1.mdl" şu eski modelin ismi "models/ist/yenimodelismi.mdl"
"models/ist/yenimodelismi.mdl" şuda yeni model.Örnek; "models/v_m4a1.mdl" "models/vitamin/v_m4a1.mdl".Diye new_weapons.ini ye alt alta sıralara kaydet çık.Son olarakta models dosyasının ıcıne vitamin diye klasör oluştur ve modelleri içine at. işlem tamam

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 117
Silah Modeli Değiştirme
@PASA hocam "models/v_m4a1.mdl" "models/hakunamatata/v_erica_m4a1.mdl"
"models/v_ak47.mdl" "models/hakunamatata/v_erica_ak47.mdl"
şu şekilde değilmi ini ye böyle attım ama olmadı sma sını vs de attım ama.
"models/v_ak47.mdl" "models/hakunamatata/v_erica_ak47.mdl"
şu şekilde değilmi ini ye böyle attım ama olmadı sma sını vs de attım ama.
Linklerini gizle |
-
Silah Modeli Değiştirme
models klasorune "hakunamatata" diye klasor acıp "v_erica_m4a1.mdl" adlı modeli yükledinmi?
Linklerini gizle |
-
Silah Modeli Değiştirme
@PASA hocam bendede aynı sorun var yapıyorum yapıyorum olmuyor böyle atıyorum sma yı direk editlemeden direk attığınızı indirip attım sonra .ini yi vitaminin yaptığı gibi yaptım sonra modelse verdiğim klasör adını yazıp klasör açtım içinede modelleri attım doğru değilmi hocam bu?
Linklerini gizle |
-