Herşey için teşekkürler CSDuragi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 434
Arkadaşlar CSDuragindan ayrılıyoruz. Üzdüklerim kırdıklarım varsa kusura bakmayın. Sanmıyorum öyle bişey olacağını ama yine söyleyim dedim. Forum üzerinden insanlara sürekli yardımcı olmaya çalıştım. Bazı yeni arkadaşlar edindim. İnsanlar bana erinmeden yardım etti. Böyle sunucu daha gelmez. Ama ayrılmak zorundayız. Başka sunucuyada geçmeyecez. Sadece ara verecez. [@Bilinmeyen Etiket] abi çok kral adamsın. Kimi senin yaptığın ayarları eleştiriyor. Mesela diyorlar çok kısıtlıyor bizi falan ama ben sonuna kadar arkandayım hep yaptığın ayarların hepsi gerekli olacak ayarlar. @@Yek'-ta @Taha Demirbaş sizlerde çok iyi birisiniz. Milletin yardımına koşuyosunuz . Plugin olsun ayar olsun üşenmeden. Bir sürü üslup bilmen kişi var ona rağmen sabırla.
Sizlerede yardımlarınız için çok teşekkür ederim
@Leooo @NumanKaya
@seypa
@ShooTeR
İsmini hatırlayamadığım yardımı dokunan herkeze teşekkürler.
Hakkınızı helal edin
@Leooo @NumanKaya
@seypa
@ShooTeR
Hakkınızı helal edin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Kendine iyi bak kardeşim buralara tekrar bekleniyorsun güle güle.HaLLuCinati0NNNNN* yazdı: Sal Haz 12, 2018 11:38 am Arkadaşlar CSDuragindan ayrılıyoruz. Üzdüklerim kırdıklarım varsa kusura bakmayın. Sanmıyorum öyle bişey olacağını ama yine söyleyim dedim. Forum üzerinden insanlara sürekli yardımcı olmaya çalıştım. Bazı yeni arkadaşlar edindim. İnsanlar bana erinmeden yardım etti. Böyle sunucu daha gelmez. Ama ayrılmak zorundayız. Başka sunucuyada geçmeyecez. Sadece ara verecez. [@Bilinmeyen Etiket] abi çok kral adamsın. Kimi senin yaptığın ayarları eleştiriyor. Mesela diyorlar çok kısıtlıyor bizi falan ama ben sonuna kadar arkandayım hep yaptığın ayarların hepsi gerekli olacak ayarlar. @@Yek'-ta @Taha Demirbaş sizlerde çok iyi birisiniz. Milletin yardımına koşuyosunuz . Plugin olsun ayar olsun üşenmeden. Bir sürü üslup bilmen kişi var ona rağmen sabırla.
@Leooo @NumanKaya
@seypa
@ShooTeR
Hakkınızı helal edin
Linklerini gizle |
-
-
-
İnşallah tekrar görüşürüz tekrar yardımlaşırızShooTeR yazdı: Sal Haz 12, 2018 12:34 pmKendine iyi bak kardeşim buralara tekrar bekleniyorsun güle güle.HaLLuCinati0NNNNN* yazdı: Sal Haz 12, 2018 11:38 am Arkadaşlar CSDuragindan ayrılıyoruz. Üzdüklerim kırdıklarım varsa kusura bakmayın. Sanmıyorum öyle bişey olacağını ama yine söyleyim dedim. Forum üzerinden insanlara sürekli yardımcı olmaya çalıştım. Bazı yeni arkadaşlar edindim. İnsanlar bana erinmeden yardım etti. Böyle sunucu daha gelmez. Ama ayrılmak zorundayız. Başka sunucuyada geçmeyecez. Sadece ara verecez. [@Bilinmeyen Etiket] abi çok kral adamsın. Kimi senin yaptığın ayarları eleştiriyor. Mesela diyorlar çok kısıtlıyor bizi falan ama ben sonuna kadar arkandayım hep yaptığın ayarların hepsi gerekli olacak ayarlar. @@Yek'-ta @Taha Demirbaş sizlerde çok iyi birisiniz. Milletin yardımına koşuyosunuz . Plugin olsun ayar olsun üşenmeden. Bir sürü üslup bilmen kişi var ona rağmen sabırla.
@Leooo @NumanKaya
@seypa
@ShooTeR
Hakkınızı helal edin
Linklerini gizle |
-