CSDurağı Genel Af
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
CSDurağı Genel Af
Yasaklanan yer: Sadece Forum
Forum Kullanıcı adı: tengrijail
konu üzerinde dolandiricilik yapmayan herkesin baninin affi olacagi yazmakta ve bende bu afdan faydalanmak istedim ve ban yedim. Buyuk ihtimal yekta tarafindan ilk sayfadaki mesajima bakabilirsiniz. O kadar saldiri atip serverlere affedilen insan görüyorum hatta ts3 adresime gelerek dalga geçiyor bu insanlar bense tekrardan banlaniyorum bu durumu tarafsiz olarak gözden gecirin o kadar serverlere vuran firma sahibine kufurden yasaklanmis insanlar affedilmisken tek tek csduragi sunucularina vuran insanlar affedilmisken benim forumda tartismadan dolayi yasaklanmam ve affedilmemem tamamen haksızlık sayın Ömer telli.
konu üzerinde dolandiricilik yapmayan herkesin baninin affi olacagi yazmakta ve bende bu afdan faydalanmak istedim ve ban yedim. Buyuk ihtimal yekta tarafindan ilk sayfadaki mesajima bakabilirsiniz. O kadar saldiri atip serverlere affedilen insan görüyorum hatta ts3 adresime gelerek dalga geçiyor bu insanlar bense tekrardan banlaniyorum bu durumu tarafsiz olarak gözden gecirin o kadar serverlere vuran firma sahibine kufurden yasaklanmis insanlar affedilmisken tek tek csduragi sunucularina vuran insanlar affedilmisken benim forumda tartismadan dolayi yasaklanmam ve affedilmemem tamamen haksızlık sayın Ömer telli.
En son eehlibay tarafından Cmt Haz 09, 2018 1:04 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
CSDurağı Genel Af
Ömer bey yasaklı üye forum grubunda oldugumuz için profilleri vs. göremiyoruz ne zaman duzeltilir ?Ömer TELLİ yazdı: Cmt Haz 09, 2018 12:10 am Atılan gereksiz yorumlardan ötürü arada atladığım olabiliyor.
Son uyarım, tekrar konu altında tartışmaya giren olan, konu dışında gereksiz yazan olursa uyarmadan banlayacağım
Linklerini gizle |
-
CSDurağı Genel Af
Herkez için hayırlısı olsun arkadaşlar . Başarılar dilerim hepinize
Linklerini gizle |
-
-
CSDurağı Genel Af
Sanırsam beni atladniz Ömer bey ;
Sadece panel kapalı forum hesabı açık
M.Ali4607@outlook.com
Klan adı : ForeSTR
Sadece panel kapalı forum hesabı açık
M.Ali4607@outlook.com
Klan adı : ForeSTR
Linklerini gizle |
-
CSDurağı Genel Af
İnşallah Tekrardan Açılır Bu Ortamı Başka Yerde Bulamazsınız.wild-gaming007 yazdı: Cum Haz 08, 2018 4:22 am Wild-GaminG
Forum İsimi : BerkayEos
Email:berkayyildiz_16@hotmail.com
facebook:Recai Berkay Yıldız [berkayyildiz_16@hotmail.com]facebook engeli
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
CSDurağı Genel Af
Daha düne kadar birbirlerine arkalarından söven , zamanında birbirlerini yasaklayan insanlar 'ın dost olduğunu görmekte ayrı bir ironi.
Az dost devamlılık getirir.
Yasakları kalkan bazı kişilere geçmiş olsun diyorum .
Açacak oldukları serverlarında da başarılar diliyorum.
Az dost devamlılık getirir.
Yasakları kalkan bazı kişilere geçmiş olsun diyorum .
Açacak oldukları serverlarında da başarılar diliyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
CSDurağı Genel Af
Güzel yalan,kimse affedildikten sonra bunu yapmaz hesabının aktif olması için aklına gelen her yalanı söyleme.eehlibay yazdı: Cmt Haz 09, 2018 12:55 am Yasaklanan yer: Sadece Forum
Linklerini gizle |
-
CSDurağı Genel Af
Forumdan Yasaklıyım Sadece kullanıcı Adı : Falo**
İyi Forumlar
İyi Forumlar
Linklerini gizle |