TengriJail Reklamları ve Kurdukları Sistem
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
@Levelsiz ortada tartışılacak bir konu bile yok. Anlıyorum slot sayimiz komutcu sayimiz tüm serverlerden daha yüksek ama neden böyle yapiyorsunuz anlamiyorum sizde ilgilenin bizim yònetim şeklimiz katıdır farkli bir servere reklama vb gidilmez bunu her toplanti girisinde belirtirim yil oldu 2018 2010 jailinde değiliz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Peki, anlıyorum sizi.tengrijail yazdı: Pzr Mar 25, 2018 2:39 am @Levelsiz ortada tartışılacak bir konu bile yok. Anlıyorum slot sayimiz komutcu sayimiz tüm serverlerden daha yüksek ama neden böyle yapiyorsunuz anlamiyorum sizde ilgilenin bizim yònetim şeklimiz katıdır farkli bir servere reklama vb gidilmez bunu her toplanti girisinde belirtirim yil oldu 2018 2010 jailinde değiliz.
Linklerini gizle |
-
@Levelsiz Kışkırtmaya çalışıyorsun forum yönetimine bildirdim.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
reklam yasak değilki kaç defa böyle konular açıldı bu konuda silincek büyük ihtimal
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
"Anlıyorum slot sayimiz komutcu sayimiz tüm serverlerden daha yüksek"burda ego tatmin etmenize gerek yok.. Bırakın siz kendinizi değil diğer insanlar sizi övsün. Tavsiyem biraz gidip başka clanlarıda gözlemlemeniz.. @tengrijailtengrijail yazdı: Pzr Mar 25, 2018 2:39 am @Levelsiz ortada tartışılacak bir konu bile yok. Anlıyorum slot sayimiz komutcu sayimiz tüm serverlerden daha yüksek ama neden böyle yapiyorsunuz anlamiyorum sizde ilgilenin bizim yònetim şeklimiz katıdır farkli bir servere reklama vb gidilmez bunu her toplanti girisinde belirtirim yil oldu 2018 2010 jailinde değiliz.
Bunun dışında ip ve clan isminini ilk defa burdan görüyorum. Benimde teamspeak3 adresime bu ipde gelinip reklam atıldı ve banladım geçtim. Bunu clanından olmayan biride olabilir veya onlarda yapmış olabilir. Bunun için nick engelleyici ve reklam plugininden engelleyip detaylı çözüme kavuşabilirsiniz. Böle sistem varsa tabikide konu açıp söylemeniz en doğal hakkınız diye düşünüyorum. @Levelsiz
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CooLMaTZee
@tengrijail Ben serverinizde oynadim.Şahsen hiç kaliteli değil
Linklerini gizle |
-
Cs.84 yasaklansın resmen csdurağının tüm ip ve tslerinde reklam yapıyolar. Tamam reklam yasak değil ama bunlar bayağı abarttı.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
bence tekrar gözden geçirmen lazım bu istatistikleri tüm serverler derken ?tengrijail yazdı: Pzr Mar 25, 2018 2:39 am @Levelsiz ortada tartışılacak bir konu bile yok. Anlıyorum slot sayimiz komutcu sayimiz tüm serverlerden daha yüksek ama neden böyle yapiyorsunuz anlamiyorum sizde ilgilenin bizim yònetim şeklimiz katıdır farkli bir servere reklama vb gidilmez bunu her toplanti girisinde belirtirim yil oldu 2018 2010 jailinde değiliz.
Linklerini gizle |
-
@K@KG51 ben sadece diğer serverlere göre serverimizin durumundan bahsettim. Artık klanımızla o kadar uğraşıyorlarki bunlardan bıktık.
@LSR genelleme yaparken dost clanları katmayız asla.
bu konu boş bir konudur ve multi hesaplarla serverimizi kötülemeye başladılar bile.
@LSR genelleme yaparken dost clanları katmayız asla.
bu konu boş bir konudur ve multi hesaplarla serverimizi kötülemeye başladılar bile.
Linklerini gizle |
-
Yeter yeter yeter..... Bir gun degil her gun geliyor bu nickli adamlar. Bir kere dısundunmu onlar yapsalar. Ornek veriyorum: @Levelsizadlı Sunucu Sahibi senin serverine cs43.csduragi.com diye bot atsa.... Ayrıca siz böyle düşünceli biri olsan '' TENGRİ'' isimli bir server acmazdın. Ve ben senin şehit'miz '' EREN''ettiğin küfürleri de unutmadım. Simdi sorsan ne zaman ettim dersin.
Linklerini gizle |