Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TengriJail Reklamları ve Kurdukları Sistem

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

tengrijail
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
Clan İsmi: Tengri

Mesaj gönderen tengrijail »

@Levelsiz ortada tartışılacak bir konu bile yok. Anlıyorum slot sayimiz komutcu sayimiz tüm serverlerden daha yüksek ama neden böyle yapiyorsunuz anlamiyorum sizde ilgilenin bizim yònetim şeklimiz katıdır farkli bir servere reklama vb gidilmez bunu her toplanti girisinde belirtirim yil oldu 2018 2010 jailinde değiliz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

tengrijail yazdı: Pzr Mar 25, 2018 2:39 am @Levelsiz ortada tartışılacak bir konu bile yok. Anlıyorum slot sayimiz komutcu sayimiz tüm serverlerden daha yüksek ama neden böyle yapiyorsunuz anlamiyorum sizde ilgilenin bizim yònetim şeklimiz katıdır farkli bir servere reklama vb gidilmez bunu her toplanti girisinde belirtirim yil oldu 2018 2010 jailinde değiliz.
Peki, anlıyorum sizi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

tengrijail
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

@Levelsiz Kışkırtmaya çalışıyorsun forum yönetimine bildirdim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

reklam yasak değilki kaç defa böyle konular açıldı bu konuda silincek büyük ihtimal

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

KG51
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: Karanlık Gaming

Mesaj gönderen KG51 »

tengrijail yazdı: Pzr Mar 25, 2018 2:39 am @Levelsiz ortada tartışılacak bir konu bile yok. Anlıyorum slot sayimiz komutcu sayimiz tüm serverlerden daha yüksek ama neden böyle yapiyorsunuz anlamiyorum sizde ilgilenin bizim yònetim şeklimiz katıdır farkli bir servere reklama vb gidilmez bunu her toplanti girisinde belirtirim yil oldu 2018 2010 jailinde değiliz.
"Anlıyorum slot sayimiz komutcu sayimiz tüm serverlerden daha yüksek"burda ego tatmin etmenize gerek yok.. Bırakın siz kendinizi değil diğer insanlar sizi övsün. Tavsiyem biraz gidip başka clanlarıda gözlemlemeniz.. @tengrijail

Bunun dışında ip ve clan isminini ilk defa burdan görüyorum. Benimde teamspeak3 adresime bu ipde gelinip reklam atıldı ve banladım geçtim. Bunu clanından olmayan biride olabilir veya onlarda yapmış olabilir. Bunun için nick engelleyici ve reklam plugininden engelleyip detaylı çözüme kavuşabilirsiniz. Böle sistem varsa tabikide konu açıp söylemeniz en doğal hakkınız diye düşünüyorum. @Levelsiz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Live*to*P00L
Clan İsmi: CooLMaTZee

Mesaj gönderen Live*to*P00L »

@tengrijail Ben serverinizde oynadim.Şahsen hiç kaliteli değil

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Şefo

Mesaj gönderen Şefo »

Cs.84 yasaklansın resmen csdurağının tüm ip ve tslerinde reklam yapıyolar. Tamam reklam yasak değil ama bunlar bayağı abarttı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LSR
Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
Clan İsmi: LeadeR Gaming

Mesaj gönderen LSR »

bence tekrar gözden geçirmen lazım bu istatistikleri tüm serverler derken ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

tengrijail
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

@K@KG51 ben sadece diğer serverlere göre serverimizin durumundan bahsettim. Artık klanımızla o kadar uğraşıyorlarki bunlardan bıktık.
@LSR genelleme yaparken dost clanları katmayız asla.
bu konu boş bir konudur ve multi hesaplarla serverimizi kötülemeye başladılar bile.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Mesaj gönderen İmam-POWER »

Yeter yeter yeter..... Bir gun degil her gun geliyor bu nickli adamlar. Bir kere dısundunmu onlar yapsalar. Ornek veriyorum: @Levelsizadlı Sunucu Sahibi senin serverine cs43.csduragi.com diye bot atsa.... Ayrıca siz böyle düşünceli biri olsan '' TENGRİ'' isimli bir server acmazdın. Ve ben senin şehit'miz '' EREN''ettiğin küfürleri de unutmadım. Simdi sorsan ne zaman ettim dersin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli