Jbmenu nasıl eklenir,Marketine Bıcak Nasıl Eklenir ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 23
Selamın Aleyküm Arkadaslar.
Konu Baslıgındada Belirttiğim Gibi CSDuragi Paneline JBMenu Eklemeyi Bilmiyorum ve Marketinede Yeni Bıcaklar Nasil Eklenir Onuda Bilmiyorum.Lütfen Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Eger Bana Ozel Bi JBMenu Yapmak İstiyen Arkadaslar Olursalarda Meslekli,VİP Menulu Bi JBMenu Bulup Markette 1.Yerine Karambit,Asa yada Kelebek 2.Yerine İstedigi Seyi Koyabilir 3.Yerine İstedigi Seyi Koyabilir 4.Yerinede Katana Koyarsa Çok Mutlu Olurum...
İyi Günler,Kolay Gelsin...
Konu Baslıgındada Belirttiğim Gibi CSDuragi Paneline JBMenu Eklemeyi Bilmiyorum ve Marketinede Yeni Bıcaklar Nasil Eklenir Onuda Bilmiyorum.Lütfen Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Eger Bana Ozel Bi JBMenu Yapmak İstiyen Arkadaslar Olursalarda Meslekli,VİP Menulu Bi JBMenu Bulup Markette 1.Yerine Karambit,Asa yada Kelebek 2.Yerine İstedigi Seyi Koyabilir 3.Yerine İstedigi Seyi Koyabilir 4.Yerinede Katana Koyarsa Çok Mutlu Olurum...
İyi Günler,Kolay Gelsin...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs55
- Clan İsmi: DeStHuR Gaming
a.s istedigin jbmenuyu istedigin modelleri yollarsan yardımcı olablirim
Linklerini gizle |
-
ysf kardesim eyw saolasin valla internetten meslekli jbmenu vip menulu felan bi jbmenu bulursan onlara eklersin kardesim 1.ciye karambit yada kelebek 4.cuyede katana felan sana zahmet
Linklerini gizle |
-
benim kullandıgım menu var dedigin gibi vipli felan onu editliyebilirim fakat serverinin adı ne mesela ... gaming felan bişe solersen ona gore hallederim
Linklerini gizle |
-
bu rardaki model dosyalarını models'e at aynı adıyla degişmeden menuyude ekle istediklerin aktif olcaktır
sorun olursa yazarsın
model link
http://s2.dosya.tc/server2/ycyql3/modeller.rar.html
sorun olursa yazarsın
model link
http://s2.dosya.tc/server2/ycyql3/modeller.rar.html
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
aga ellerine saglik saolasinda simdi bu bicak modellerini model dosyasina attiktan sonra ne yapicam jbmenunun dosyasi nerde ve nasil duzenliycem tam olarak ayrintili bir sekilde anlatirmisin tekrardan ellerine saglik saolasin
En son shadowlord tarafından Çrş Ağu 24, 2016 9:47 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
server ismi : TutoriaL Gaming
server ip : 213.238.173.82
server tagı : [T-G]
buyur kardesim
server ip : 213.238.173.82
server tagı : [T-G]
buyur kardesim
Linklerini gizle |
-
bak şimdi
burda jails yerinde jail_shop ve ctmenu war onları siliyorsun ve oraya csduragi_forum.amxx yazıyorsun
zaten verdigim sma dosyasınıda eklentiler yukleden ekliyosun ctmenuyu sildinmi csduragının ctmenusu silinir
o yuzden kendine gene yeni ctmenu bulman gerekir sonra modlardan jailbreakıda kaldır hic bir mod acık kalmasın
bişe olursa yazarsın
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... lugins.ini
@shadowlord
burda jails yerinde jail_shop ve ctmenu war onları siliyorsun ve oraya csduragi_forum.amxx yazıyorsun
zaten verdigim sma dosyasınıda eklentiler yukleden ekliyosun ctmenuyu sildinmi csduragının ctmenusu silinir
o yuzden kendine gene yeni ctmenu bulman gerekir sonra modlardan jailbreakıda kaldır hic bir mod acık kalmasın
bişe olursa yazarsın
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... lugins.ini
@shadowlord
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
kardeşiim simdi jbmenuyu nereye atıcam
Linklerini gizle |
-
eklenti yukleden smayı yukluyorsun sonra mapconfige girip jails yerinin en aşagısına csduragi_forum.amxx yazarsan aktif olur
Linklerini gizle |