Soz konusu bunlar eleştiri saygıyla karşılamalısınız ayrıca kendinizi cok ustun görmeyin kodlamada lütfen...taha4560 yazdı: Pzt Şub 26, 2018 3:41 pmKolay olmuş ve ya ben kodlarım gibisinden soru sormadım ki her önüne gelen bu yorumu yapmakta meraklıysanız buyrun paylaşın görelim teşekkürlerTeamTR yazdı: Pzt Şub 26, 2018 2:42 pm Başarılar @ShooTeR 'e katılıyorum benim için bile çok kolay bir menü olmuş bunlar o kadar çok espirisi yok.![]()
Furien İçin Çalışmalarımız :)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 128
Ben üstün görmüyorum öyle bir algı oluşturmanı tavsiye etmem açtığım konularda istediğim yardımlara bakabilirsinShooTeR yazdı: Pzt Şub 26, 2018 6:43 pmSoz konusu bunlar eleştiri saygıyla karşılamalısınız ayrıca kendinizi cok ustun görmeyin kodlamada lütfen...taha4560 yazdı: Pzt Şub 26, 2018 3:41 pmKolay olmuş ve ya ben kodlarım gibisinden soru sormadım ki her önüne gelen bu yorumu yapmakta meraklıysanız buyrun paylaşın görelim teşekkürlerTeamTR yazdı: Pzt Şub 26, 2018 2:42 pm Başarılar @ShooTeR 'e katılıyorum benim için bile çok kolay bir menü olmuş bunlar o kadar çok espirisi yok.![]()

eleştiriye açığız fakat asıl anlatılmak istenenden farklı bir algı oluşmuş ben yaparım ben ederim tarzından ben sizden bunu istemiyorum ki böyle yorum atılıyor ve bu tür mesajlar çıkıyor teşekkürler

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Benim mesajlarımı ararsanız zaten paylaştığım veya yardım ettiğim şeyleri göreceksiniz, @ShooTeRde aynı şekilde oda yardım ediyor. Yanlış anladın sen, konunun başında
demişsin. Bende görüşümü söyledim zor ve espirili bi menü değil bu.":D Herşeyi ile özel olarak kodladığımız sistemler
Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim iyi forumlar.
"
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 128
Anlıyorum pekii iyi forumlarTeamTR yazdı: Pzt Şub 26, 2018 11:23 pm Benim mesajlarımı ararsanız zaten paylaştığım veya yardım ettiğim şeyleri göreceksiniz, @ShooTeRde aynı şekilde oda yardım ediyor. Yanlış anladın sen, konunun başındademişsin. Bende görüşümü söyledim zor ve espirili bi menü değil bu.":D Herşeyi ile özel olarak kodladığımız sistemler
Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim iyi forumlar.
"

Linklerini gizle |