Gordon | Half-Life Mod | WWARCS [TR]
213.238.173.45
- [Açıklama]
- Daha önce birçok kez kurup sonra ilgilenemediğimizden dolayı kapatmak zorunda kaldığımız modumuzu yeni yönetim ekibiyle birlikte tekrar aktif ediyoruz... Farklı haritalar ve etkileyici kaplamalar ile birlikte half life tarzında eğlenceli bir ölüm maçı oynamak isteyenler için sunucumuz tekrar aktiftir... Bekleriz
- [Yönetim Ekibi]
- RuLet
- The Professional
- ProTurk
- SantaKing
- [Mod Hakkında Bilgi]
- Yapımı MSS ve Professional'a ait olan ve daha önce düşünülmemiş yada yapılmamış olan CS 1.6 Half-Life Modunu sizlere sunuyoruz.
Eğer CS 1.6'dan çıkıp Half-Life oyununa girmeye üşeniyorsanız sunucumuzun size eski Half-Life'ın zevkini fazlasıyla vereceğinden eminiz. Bu modda herkes T takımındadır ve herkes birbirini öldürebilir. Her öldürmede tıpkı düşmanı öldürdüğümüz gibi +1 öldürme puanı gelir. Silahlar tıpkı half-life oyununda olduğu gibi yerden alınıyor ve öldükten kısa bir süre sonra yeniden doğuyorsunuz. Csgo sunucumuzda olduğu gibi half-life modunda da nişan şeklini değiştirmeyi uygun gördük resimlerden görebileceğiniz gibi normal nişanı kaldırıp kırmızı bir nişan ekledik Gauss diğer adıyla delici silahına (1. resim) ise silahın orjinal nişanını ekledik.
- [Half-Life Resimler]

- [Tanıtım Videosu]