@Yek'-ta kendi isteğiyle bırakmıştı diye hatırlıyorum yani okul veya başka bir durum olmuştu tam hatırlamıyorum zaten döndüyse tekrar
alınır diye düşünüyorum eklenti genel konular vs. bilgili ve yardım sever birisi.

Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Coonquar Kardeşlerim 4 aydır felan benim teamspeak 3 adresimdeler beraberiz.TeamTR yazdı: Pzr Şub 11, 2018 11:31 pmCoonquar Pro ve Jail karışımı bir sunucuydu bundan 2-3 yıl önce Ts1.csdyi almışlardı Yekta isminde eklenti yazan CsMileFace kod adlı oyuncu vardı sensin sanıyordum tabi o zamanlar çömezdim forum nedir bilmezdim.
Linklerini gizle |
Ahmet hala orada mı geleyim bende müsait olunca Resülcüm.sizofrenresul yazdı: Çrş Şub 14, 2018 6:56 amCoonquar Kardeşlerim 4 aydır felan benim teamspeak 3 adresimdeler beraberiz.TeamTR yazdı: Pzr Şub 11, 2018 11:31 pmCoonquar Pro ve Jail karışımı bir sunucuydu bundan 2-3 yıl önce Ts1.csdyi almışlardı Yekta isminde eklenti yazan CsMileFace kod adlı oyuncu vardı sensin sanıyordum tabi o zamanlar çömezdim forum nedir bilmezdim.
Linklerini gizle |
Buyur gel kardeşim.TeamTR yazdı: Çrş Şub 14, 2018 2:58 pmAhmet hala orada mı geleyim bende müsait olunca Resülcüm.sizofrenresul yazdı: Çrş Şub 14, 2018 6:56 amCoonquar Kardeşlerim 4 aydır felan benim teamspeak 3 adresimdeler beraberiz.TeamTR yazdı: Pzr Şub 11, 2018 11:31 pm
Coonquar Pro ve Jail karışımı bir sunucuydu bundan 2-3 yıl önce Ts1.csdyi almışlardı Yekta isminde eklenti yazan CsMileFace kod adlı oyuncu vardı sensin sanıyordum tabi o zamanlar çömezdim forum nedir bilmezdim.
Linklerini gizle |