Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverda . koymadan komut kullanımı

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
htunahan

Mesaj gönderen htunahan »

serverda örnegin reset plugini editledigimde rs şeklinde kullanamıyorum mutlaka .rs yazmam gerekıyor basına . koymadan kabul etmıyor plugınde rs yazsa bile ve ayrıca autoresponder yanı oto cevaptada ornegın playerın cumlesının ıcınde ts geciyor otomatik ts adresi su su diye cevap atmasını istiyorum ama yine player cumlesinde ts nin basına nokta getırmedıgı ıcın calısmıyor sayda noktasız komut kullanımı için ne yapabilirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

rukA
Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
Clan İsmi: MR Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen rukA »

Eklentide rs yazan komut satırını kontrol edebilir miyim ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
htunahan

Sadece rs de değil hadı o neyse can sıkıcı olan oto cevap plugininde adam adminlik fiyatlarını soruyor autoresponder pluginine onu editlemişken içinde adminlik geçtiği halde fiyatları atmıyor ama .adminlik yazınca atıyor illa eklenen komutun başına nokta getirmemiz gerekiyor. rs pluginindede register_clcmd("say rs", "reset_v") iken rs yazınca rsetlemiyor .rs editli olmadıgı halde plugınde oyle sıfırlıyor atıyorum reset edıtlersem de .reset istiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

rukA
Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
Clan İsmi: MR Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen rukA »

htunahan yazdı:Sadece rs de değil hadı o neyse can sıkıcı olan oto cevap plugininde adam adminlik fiyatlarını soruyor autoresponder pluginine onu editlemişken içinde adminlik geçtiği halde fiyatları atmıyor ama .adminlik yazınca atıyor illa eklenen komutun başına nokta getirmemiz gerekiyor. rs pluginindede register_clcmd("say rs", "reset_v") iken rs yazınca rsetlemiyor .rs editli olmadıgı halde plugınde oyle sıfırlıyor atıyorum reset edıtlersem de .reset istiyor
Bahsettiğin satırı register_clcmd("say rs", "reset_score") şeklinde değiştirir misin? Ve aşağıdaki satırların da eklentinde mevcut olduğuna emin misin?

public reset_score(id)
{
cs_set_user_deaths(id, 0)
set_user_frags(id, 0)
cs_set_user_deaths(id, 0)
set_user_frags(id, 0)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

iChat eklentisini kapatın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
htunahan

@rukA degistirdim ve satırlar mevcut fakat hala .rs ile sifirliyor. İChat eklentisini kapatmayi deneyeceğim teşekkürler @CSmileFace

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala