arkadaslar selam kolay gelsın bı sorunla karsı karsıyayım hemen anlatmak ıstıyorum arkadaslar serverde ıken panel otomotık olarak bırılerıne ban atıyor ban atma seklı soyle : server adı (7 ban c.c.a){csguard] bu ne arkadaslar 7 rakamı dun 1 ıdı hep c.c.a nıcklı oyuncuya atıyor ama ben hıc gormedım bu oyuncuyu oyunda server kapanırsa gercekten arkadaslarıma cok mahcup olurum
@aliyilmaz Kardeşim C.c.a hile ismi olanı banlıor yada öle bi kelime geçeni muhtemelen Yetkililerinden Biri Serverdeki Adamların Adını Amx_nick Komutuyla c.c.a yapıyor oda otomatik panel ban yiyor .
illegal yazdı:@aliyilmaz Kardeşim C.c.a hile ismi olanı banlıor yada öle bi kelime geçeni muhtemelen Yetkililerinden Biri Serverdeki Adamların Adını Amx_nick Komutuyla c.c.a yapıyor oda otomatik panel ban yiyor .
ya valla opengl engelleyı arıyorum cıkmyıor sacma sapan seyler serverı kapataacak dıy endıesem var
@aliyilmaz Kardeşim Serverin Hiçbişekilde Kapanmaz Hani Bi Plugin yüklersin sıkıntılı olur sw açılmaz kaldırırsın plugini düzelir yani başka türlü swnin kapanma olasılıgı yok bide oraya buraya saldırmazsan tabi
illegal yazdı:@aliyilmaz Kardeşim Serverin Hiçbişekilde Kapanmaz Hani Bi Plugin yüklersin sıkıntılı olur sw açılmaz kaldırırsın plugini düzelir yani başka türlü swnin kapanma olasılıgı yok bide oraya buraya saldırmazsan tabi
bakalım kardesımde anti aim veya anti hack kurulabiliyormu ömer telli izin verir mi acaba