Imparator's CS Efsanesi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 102
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Imparator's CS Efsanesi
Albay, konuyu uzatmayalım istersen.
Bizene senin sorunundan değil mi?
Bizene senin sorunundan değil mi?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 303
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45
- Clan İsmi: Imparator's CS
- İletişim:
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Imparator's CS Efsanesi
Yetkili Ses çıkartmıyorsa gerisinin ses çıkartmasına lüsum yok olarak görüyorum. konu çöpleşmiş. Başarılar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Imparator's CS Efsanesi
TeşekkürlerTaha Demirbaş yazdı:Yetkili Ses çıkartmıyorsa gerisinin ses çıkartmasına lüsum yok olarak görüyorum. konu çöpleşmiş. Başarılar
Linklerini gizle |
Imparator's CS Efsanesi
Konu temislenmistir. konu Disi yorum yapanlarin yorumlari kaldirilaçaktir.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Imparator's CS Efsanesi
konu temislenmiş tamamdır :FfsdFS:SDF: Başarılar O zaman dostum.Taha Demirbaş yazdı:Konu temislenmistir. konu Disi yorum yapanlarin yorumlari kaldirilaçaktir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Imparator's CS Efsanesi
Güncelleme : Ekstra +1 İp Alınacak
♦ Peki Yeni İp Neden Alinacak? Modu Ne Olunacak ? : Yeni İp Paintball Mod Olacak Hiçbir sunucuda olmayan paintball keyfini tekrar sizlere yaşatıcağız.
♦ CS156 MOD Değişimi : Bu server Deathmach arena olarak hizmet vermektedir. Ama yoğun istek üzerine mod BaseBuilder-Surf-BayrakKapmaca olarak düzenlenecek. Yazılı Modlardan birisi seçilecek.
♦ Yeni Yönetim : Yeni Yönetim ekibi kurulacak ts3 veya konudan takipte kalın.
♦ özel Plugin : Artık ordan,burdan bulunan pluginleri baştan sona editlemeye yer yok!
Yeni Pluginerimiz xjDraKeN$ Amxx Studio ile özel pluginleri kodluyacak.
♦ Aktif Kurucu : Kurucularımiz pek fazla aktif değildi. Ama şimdi her gün Hafta içi ( 6-7 ) saat Hafta Sonu ( 10-12 ) saat minimum Aktiflifk süresi olacak.
♦ Sürpriz Yetki Artışı : Bu haftanın toplantısında sürpriz +3 yetki artışı sağlanacak.
♦ Peki Yeni İp Neden Alinacak? Modu Ne Olunacak ? : Yeni İp Paintball Mod Olacak Hiçbir sunucuda olmayan paintball keyfini tekrar sizlere yaşatıcağız.
♦ CS156 MOD Değişimi : Bu server Deathmach arena olarak hizmet vermektedir. Ama yoğun istek üzerine mod BaseBuilder-Surf-BayrakKapmaca olarak düzenlenecek. Yazılı Modlardan birisi seçilecek.
♦ Yeni Yönetim : Yeni Yönetim ekibi kurulacak ts3 veya konudan takipte kalın.
♦ özel Plugin : Artık ordan,burdan bulunan pluginleri baştan sona editlemeye yer yok!
Yeni Pluginerimiz xjDraKeN$ Amxx Studio ile özel pluginleri kodluyacak.
♦ Aktif Kurucu : Kurucularımiz pek fazla aktif değildi. Ama şimdi her gün Hafta içi ( 6-7 ) saat Hafta Sonu ( 10-12 ) saat minimum Aktiflifk süresi olacak.
♦ Sürpriz Yetki Artışı : Bu haftanın toplantısında sürpriz +3 yetki artışı sağlanacak.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: KARANLIK GAMING