Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Killasist Plugin istek...

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: STH Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen |.Gene[R]aL.| »

arkadaslar benim serverımde KillAsistEditCSmiLeFaCe dıye bi plugın yuklu cogumuz bılıyodur ben bu kill asisiti kullanıyorum suanda yanlız servere panelden rest veyahutta ac kapa yaptıgımda serverdeki steam oyuncuların avatarları gorunmuyor ve oyuna gıren admın arkadasların admınlıklerı map degısene kadar aktıf olmuyor vayatta amx_reloadadmins yazınca aktıf oluyor elinde guzel namelerın isimlerin karısmadıgı bi killasisit plugını olan warmı warsa rıca etsem atabılırmı.. Saygılar..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Servera bir kere daha reset at, sorun killassist den kaynaklı değil. CS1Net bende, sabahları reset atıyorum killassist kurulu olmamasına rağmen aynı sıkıntı bende de oluyor. 3 kere üst üste reset attığım da oluyor, server kaynaklı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
İletişim:

CSmiLeFaCe yazdı:Servera bir kere daha reset at, sorun killassist den kaynaklı değil. CS1Net bende, sabahları reset atıyorum killassist kurulu olmamasına rağmen aynı sıkıntı bende de oluyor. 3 kere üst üste reset attığım da oluyor, server kaynaklı.
yanı reset atıcagım zaman 2 keremı atıyım ama dedıgım gıbı ben bu plugını sılip map degısıtıgımde hersey normale donuyor sonra tekrar yukluyorum ve bıdakı res atana kadar bu ıslemı yapmıyorum yanı bu plugının olduguna cok emınım kardesım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

|.Gene[R]aL.| yazdı:
CSmiLeFaCe yazdı:Servera bir kere daha reset at, sorun killassist den kaynaklı değil. CS1Net bende, sabahları reset atıyorum killassist kurulu olmamasına rağmen aynı sıkıntı bende de oluyor. 3 kere üst üste reset attığım da oluyor, server kaynaklı.
yanı reset atıcagım zaman 2 keremı atıyım ama dedıgım gıbı ben bu plugını sılip map degısıtıgımde hersey normale donuyor sonra tekrar yukluyorum ve bıdakı res atana kadar bu ıslemı yapmıyorum yanı bu plugının olduguna cok emınım kardesım
Bildiğin gibi olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
İletişim:

CSmiLeFaCe yazdı:
|.Gene[R]aL.| yazdı:
Bildiğin gibi olsun.
kardes ozaman asısıtı kaldırıyorum bıde senın dedıgın gıbı yapıcam sımdı senın plugınını karalamak gıbı bı n ıyetım yok sende haklı olabılırsın teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala