WAYBACK GAMING | BaseBuilder | CS48.CSDuragi.COM
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Teşekkürler.TheRoven yazdı:Başarılar
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Clanınızdaki oyuncular gerçekten saygısız ve velet (herkez için soylemıyorum).
Biz birleşmek istiyoruz diyorlar abi abi çekiyorlar kabul etmeyince ana bacı sovuyorlar bunlar kım 10 yasındakı veletler.
juKa'
CATLI
Ahmet
Neco
Olaydan sonra sizin ts3 geldiö ban yedm.
<15:14:29> kalıcı sunucusundan "juKa'" tarafından banlandınız.Sebep: (TEAMTR ? S**ER KES)
Boyle oldugu surece adınız 1,2 tane kendını bılmez yuzunden kotulenecek bence o kısıler clanda durmasın he banımı kaldırıp benı o kısıyle konusturursanız veya telefonuyla konusturursanız aynı seylerı bırdaha soyleyebılcek mı merak edıyorum
Biz birleşmek istiyoruz diyorlar abi abi çekiyorlar kabul etmeyince ana bacı sovuyorlar bunlar kım 10 yasındakı veletler.
juKa'
CATLI
Ahmet
Neco
Olaydan sonra sizin ts3 geldiö ban yedm.
<15:14:29> kalıcı sunucusundan "juKa'" tarafından banlandınız.Sebep: (TEAMTR ? S**ER KES)
Boyle oldugu surece adınız 1,2 tane kendını bılmez yuzunden kotulenecek bence o kısıler clanda durmasın he banımı kaldırıp benı o kısıyle konusturursanız veya telefonuyla konusturursanız aynı seylerı bırdaha soyleyebılcek mı merak edıyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim: