FPS Limiter Cracker [Ticrate/FPS Stabilizer]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
BEN DENEDİM SERVER FPS 170 DEN 500 E ÇIKTI SORUN YOKTA BÜTÜN OYUNCULARIN FPS 40 İLE 70 ARASINDA GEÇEMİYORUZ
LAG ORANI AZALIYOR AMA

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1631
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
lag oranı azalır tabi fps sorunu azda olsa etkiler ama sw kasması olmaz sw de lag olmazMr.Persians yazdı:BEN DENEDİM SERVER FPS 170 DEN 500 E ÇIKTI SORUN YOKTA BÜTÜN OYUNCULARIN FPS 40 İLE 70 ARASINDA GEÇEMİYORUZLAG ORANI AZALIYOR AMA

Linklerini gizle |
Eklentiyi kurdum denedim. Eklenti işe yarıyor ama bu eklentiyi kuranlara muhtemelen bakımdan sonra işlem uygulanacak.
Tespit edilmesi Ömer TELLİ için çok kolay. CSDGuarda bi tarama ekler, değer verilen değerin üstünde ise panel dosyalarına yazar. Sonrası daha kolay.
Ama belirtmek isterim, bariz bir şekilde bellidir ki bu sistem iplere verilen sınırın yetersiz kaldığını gösteriyor. Bunun içinde bir çalışma yapılmalı.
Konu silinenlere taşınacaktır.
Tespit edilmesi Ömer TELLİ için çok kolay. CSDGuarda bi tarama ekler, değer verilen değerin üstünde ise panel dosyalarına yazar. Sonrası daha kolay.
Ama belirtmek isterim, bariz bir şekilde bellidir ki bu sistem iplere verilen sınırın yetersiz kaldığını gösteriyor. Bunun içinde bir çalışma yapılmalı.
Linklerini gizle |
-
nasıl yani tam anlamadım yasakmıYek'-ta yazdı:Eklentiyi kurdum denedim. Eklenti işe yarıyor ama bu eklentiyi kuranlara muhtemelen bakımdan sonra işlem uygulanacak.
bunun ayarı bende sabit eklentiyi paylaştığım gibi kurdum ben
En son MehmetReis- tarafından Cmt Ara 23, 2017 8:12 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
Siz ticrate i arttırsanız bile geri düşüyor ise, belli ki yasaktır.
Linklerini gizle |
-
değeri 1000 de kalsa sorun olurmuYek'-ta yazdı:Siz ticrate i arttırsanız bile geri düşüyor ise, belli ki yasaktır.
Linklerini gizle |
-
aslında baya sağlam bi eklenti ama ömer abi sıkıntı olur derse kaldırırım eklentiyi serverimden
Linklerini gizle |
Yetkili ben değilim, gerçeği söylüyorum. Forumda onaylanması bile sıkıntı aslında.
Linklerini gizle |