Başarılar hocam siz gerçekten usta coder'siniz Türkiye'nin en iyi ve ilk cs:go serverini açmışsınız gerçekten professional bir şekilde işinizi yapıyorsunuz hele zombie escape serveriniz mükemmel size bir önerim Halloween modu serveri yapabilirsiniz bence güzel mod daha iyileri vardır belki tekrardan başarılar
TheRoven yazdı:Başarılar hocam siz gerçekten usta coder'siniz Türkiye'nin en iyi ve ilk cs:go serverini açmışsınız gerçekten professional bir şekilde işinizi yapıyorsunuz hele zombie escape serveriniz mükemmel size bir önerim Halloween modu serveri yapabilirsiniz bence güzel mod daha iyileri vardır belki tekrardan başarılar
Daha mod yapmayı düşünmüyoruz fakat eğer yapacak olsakta bu asla hallowen mod olmaz çünkü gördüğüm kadarıyla tek kişilik oynanabilen bir mod ve benim açımdan çokta ilgi çekici bir içeriği yok.
TheRoven yazdı:Başarılar hocam siz gerçekten usta coder'siniz Türkiye'nin en iyi ve ilk cs:go serverini açmışsınız gerçekten professional bir şekilde işinizi yapıyorsunuz hele zombie escape serveriniz mükemmel size bir önerim Halloween modu serveri yapabilirsiniz bence güzel mod daha iyileri vardır belki tekrardan başarılar
Daha mod yapmayı düşünmüyoruz fakat eğer yapacak olsakta bu asla hallowen mod olmaz çünkü gördüğüm kadarıyla tek kişilik oynanabilen bir mod ve benim açımdan çokta ilgi çekici bir içeriği yok.
hocam insan bi teşekkür eder sıkıntı yok
Kusura bakma diğer konuya odaklandığım için teşekkür etmeyi unuttum çok teşekkürler : ) Bu arada ben az çok kodlama bilsem de bir kodcu sayılmam biz ekip işi yapıyoruz bu süper eklentileri hazırlayan kişi arkadaşım MSS'dir ben daha çok fikir üretirim
Rica ederim hocam ne demek çok iyi fikirler üretiyorsunuz sonuçta fikir üretmek'de önemli bir şey herkesin yapabileceği bir şey değil mesela ben fikir üretemiyorum