Counter Strike 1.6 JailBreak Mod [213.238.173.35] ts150.csduragi.com TANITIM 2011 yılında açılmış olan bir clandır.Bazı sebeplerden dolayı kapatmıştık ve tekrardan geri döndük.Dönmemizin en büyük nedeni ise jailin güzel bir ortam olduğunu ve gerek saygı gerek sevgi konusunda üstümüze kimseye tanımıyoruz.Kısacası Küfürsüz bir ortamda oynamak istiyorsanız ozaman bekleriz.
Başarılar dilerim komşu , sizde bazı klanlar gibi hak ettiğiniz yerde değilsiniz ne yapalım JailBreak'in sistemini alt üst edip sırf gt ve rank için alt üst edildi . Hakkınızda hayırlısı olsun.
Atlanta Clan | JailBreak
Şizofren [Resul]
@sizofrenresul sağol kardeşim dediğin gibi önemli olan o gametrackerdeki rank değil oyundaki ve ts3deki aile ortamıdır ve bunu iyi yaptığımızı düşünüyorum
Counter Strike 1.6 JailBreak Mod [213.238.173.35] ts150.csduragi.com TANITIM 2011 yılında açılmış olan bir clandır.Bazı sebeplerden dolayı kapatmıştık ve tekrardan geri döndük.Dönmemizin en büyük nedeni ise jailin güzel bir ortam olduğunu ve gerek saygı gerek sevgi konusunda üstümüze kimseye tanımıyoruz.Kısacası Küfürsüz bir ortamda oynamak istiyorsanız ozaman bekleriz.