Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hile Sorunu

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
walkmaNV

Hile Sorunu

Mesaj gönderen walkmaNV »

Merhabalar,

Bu konuyu artık burama kadar geldiği için açmak zorunda kaldım. cs5.csduragi.com sahibiyim ve KUSHIAN nickiyle giren bir oyuncu sunucuma musallat olmuş durumda, açtığı nedir necidir bilmiyorum ama ne anti-hile yakalıyor ne başka bir şey yapıyor. Banlamaktan gerçekten sıkıldık bu konuda bir çözüm rica ediyorum. [@Bilinmeyen Etiket] loglar üzerinden de kontrol edebilirsiniz gerçekten can sıkıcı olmaya başladı ve üstüne üstlük dalga da geçebiliyor bu şahıs.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Hile Sorunu

Mesaj gönderen MertMatin* »

eklentiler kısmında paylaşılan uzbanı denediniz mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Hile Sorunu

Mesaj gönderen ENESIZM »

UzaBan değilde yine The Professioanal arkadaşımızın paylaştığı bir ban türü vardı tamamen yasaklayan. Onu bulabilirsen onu kullanmanı tercih ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Hile Sorunu

Mesaj gönderen sizofrenresul »

İnşallah yeni panelle birlikte kullanışlı , kapsamlı ve gelişmiş bir hile koruma sistemi gelir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Hile Sorunu

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Hileyi Engelleyemezsiniz Her Gün Yeni Hile Çıkıyor Anca Ban Atıcaksınız EKlentiler Var Ban Atınca Bida Gelemiolar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Hile Sorunu

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

walkmaNV yazdı:Merhabalar,

Bu konuyu artık burama kadar geldiği için açmak zorunda kaldım. cs5.csduragi.com sahibiyim ve KUSHIAN nickiyle giren bir oyuncu sunucuma musallat olmuş durumda, açtığı nedir necidir bilmiyorum ama ne anti-hile yakalıyor ne başka bir şey yapıyor. Banlamaktan gerçekten sıkıldık bu konuda bir çözüm rica ediyorum. [@Bilinmeyen Etiket] loglar üzerinden de kontrol edebilirsiniz gerçekten can sıkıcı olmaya başladı ve üstüne üstlük dalga da geçebiliyor bu şahıs.
Bu Eklentiyi Kullan. say kısmına /tanı yazdığında bir menu açılacak oradan seçtiğin kişi modem reslesede bir daha serverinde bulunamaz.
Eklentiyi ayak üstü yazdım
/tani komutunu ADMIN_CVAR yetkisine ayarladım. Sen yinede bir dene bak bakalım normal playerler /tani yazinca menuye erisebiliyorlar mı ?
Eklentide şuanda şifreli durumda. bununda sebebi eklentinin nasıl çalıştığının anlaşılması biraz zor olsun ki bu engellemeninde üstesünden gelmesinler.

Sonuç alırsan burdan bana dönüş yap. Eklentiyi eklentiler kısmında paylaşayım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Hile Sorunu

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

Fatih ~ EjderYa yazdı:

Bu Eklentiyi Kullan. say kısmına /tanı yazdığında bir menu açılacak oradan seçtiğin kişi modem reslesede bir daha serverinde bulunamaz.
/tani komutunu ADMIN_CVAR yetkisine ayarladım. Sen yinede bir dene bak bakalım normal playerler /tani yazinca menuye erisebiliyorlar mı ?
Eklentide şuanda şifreli durumda. bununda sebebi eklentinin nasıl çalıştığının anlaşılması biraz zor olsun ki bu engellemeninde üstesünden gelmesinler.

( Konu Dışı: Ben buna benzer yöntemle ilk bind kelimesi smaya direk yazma yasaklandığında bind yaptırıyordum :D sonra fixlediler :/ )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Hile Sorunu

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

bybulut55 yazdı:
Fatih ~ EjderYa yazdı:

Eklentide şuanda şifreli durumda. bununda sebebi eklentinin nasıl çalıştığının anlaşılması biraz zor olsun ki

( Konu Dışı: Ben buna benzer yöntemle ilk bind kelimesi smaya direk yazma yasaklandığında bind yaptırıyordum :D sonra fixlediler :/ )

içerisinde bind bulunmuyor ki

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Hile Sorunu

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Bu oyuncu nasil birsey aciyor anlatabilirmisiniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

aSd*

Hile Sorunu

Mesaj gönderen aSd* »

Merhabalar ,

Eskisi gibi kullanıcı ekran goruntusu alamıyor mu adminler ? screen alıp csnin içine ekran görüntüsü atıyordu oyun bende bunu merak ediyorum ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala