serverımde semiclip bug gıbı bırsey oluyor adamlara vuramıyoz semı acınca acil yardım pls
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.70
- Clan İsmi: Masquerade
serverımde semiclip bug gıbı bırsey oluyor adamlara vuramıyoz semı acınca acil yardım pls
Hyarı kardeşim eklentılerden kapattıgına emınmısın ve map deiştigine ve amx_cvar semiclip 1 yazdınmı ???
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
evet yazdım kardesım eklentılerdende kapalı
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.70
- Clan İsmi: Masquerade
kardeşim senın bir plugınınde sıkıntı var benım attıgım sorunsuz çalısır durumda ya ctmenude var yada farklı bir plugınınde var.
En son adanali0101 tarafından Prş Tem 28, 2016 4:19 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
İsimsiz yazdı:@adanali0101 bunu edıtlemek gerekıyormu oyunda semı açılmıyor bu sefer edıtlemeden yukledım edıtlemek gerekıyormu
Kardeşim Eklentilerden Semiclip Açabilirsin Hata Yoktur İnternetten Olan Bir Kaç Semiclip de Bu Sorun Var
@İsimsiz
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
@mustafadalgac eklentılerdekını kullanınca her el açmam gerekiyor dıger el kapanıyor
Linklerini gizle |
@İsimsiz Her El Açman Gerekmiyor Serverin Çöküyordur Ben Kullanıyorumİsimsiz yazdı:@mustafadalgac eklentılerdekını kullanınca her el açmam gerekiyor dıger el kapanıyor
Linklerini gizle |