Merhaba Sayın Forum SakinleriTeamTR Ve HellForce Jailbreak Serverlerini Dün 00.30 Saatlerinde Birleştirme Kararı Aldık Şuandan İtibare HellTeamTR Ailesi Olarak Devam Etmekteyiz.
TeamTR Ailesi 5 Ay Önce Bırakma Kararı Almıştı Tabi Gt'de Olan Durumlarda Bizi Etkilemişti Ama Yaptığımız İşler Kimsenin Yapamayağı İşlerdi 190 Kişilik Bir Aile Dünya 5. Jailbreak 1. Toplamda 21 Kez Olann Dünya 1. Buda Bizim Farkımız.
HellForce Gaming Adını Daha Yeni Yeni Duyurmasına Rağmen Çok İyi İşlere Adım Atmıştır Jailbreak 3. Kadar Gelmiştir.
KURUCULAR
IMANSIZ WINSTON HOCA Ayazz MetecanBey Gökay TAARUZ ChormeCan YOZGATLEE YAVUZ
Bu Kadar Kurucu Olmasına Rağmen Hiç Bir Sorun İle Karşılaşmadık Sorunsuz Bir Şekilde Devam Etmekteyiz Edeceğiz.
Biz Her zaman Doğru Yönetim Kadrosu İle Buralara Geldik Aile Olmayı bildik Bunları Başararak 21 Kez Dünya 1. Olduk 22. Dünya 1. Almadan Gitmicez DOSTA DOST DÜŞMANA HASS DÜŞMANIZ.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
ManiFesto yazdı:Başarılar diliyorum,Kadronuzda bazı şaibeli kişiler var dileğim uzun süre yürümeniz ama sanmıyorum
Yozgatlı bunlara örnek ts12 ve ts31 i başkalarına satmaya çalışırken görmüştüm ettiği küfürlerde cabası güvenmeyin derim ama başarılar
HEPAR şu zamana kadar birşeyi yaparken 3 kez düşünürüm Eyvallah Dostum Sağol :d
Eyvallah daha önce kendisi benimle ortak çok olmak istedi ama csdurağına aykırı olarak ana panelini ona buna veriyor . Polisim diyenden korkuyor falan ,kandırıyolar ts12 yi alıyor Eski sahibi 15 gün kullanıyım 50 tl vericem diyor 15 gün sonra basip gidiyor yani bu çocugu kandırıyolar.