RuLingS JailBreak Ailesi [cs52.csduragi.com]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 620
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 89
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 98
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: HellTeamTR
- İletişim:
-
-
-
Merhaba. 15-20 dakika önce hile kullanmadığım halde (hiçbir zaman kullanmadım) server'ınızdan banlandım. Sırf size mesaj atmak için forum üyeliği açtım, genelde kovalamam böyle şeyleri size denk geldi kusura bakmayın. Bir kaç serverda da bunu yaşadım yakın zamanda. Şu oyuna kafa dağıtmak için günde 1-2 saatliğine giriyorum, tam sarıyor derken ban yiyorum. Hangi arkadaş ban attı bilmiyorum ama sorgusuz sualsiz 2-3 hs attım diye ban atmak ne kadar etik bir düşünmenizi isterim ve yetki verdiğiniz kişileri bu konuda uyarmanızı rica ederim. Size patladım kusura bakmayın fakat durum budur. Ban'ı açın demiyeceğim fakat anlayışla karşılamanızı umuyorum. Saygılar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
kardeşim sana ban atan insanlar veya 2 3 hs attıpda hile diyen insan tarzı cok malasef bunlara karşı sinirini cocuk diyip geciceksin onlarda suc yok tabi yönettende suc onları .d .dDoflamingo yazdı: Cmt May 05, 2018 1:22 am Merhaba. 15-20 dakika önce hile kullanmadığım halde (hiçbir zaman kullanmadım) server'ınızdan banlandım. Sırf size mesaj atmak için forum üyeliği açtım, genelde kovalamam böyle şeyleri size denk geldi kusura bakmayın. Bir kaç serverda da bunu yaşadım yakın zamanda. Şu oyuna kafa dağıtmak için günde 1-2 saatliğine giriyorum, tam sarıyor derken ban yiyorum. Hangi arkadaş ban attı bilmiyorum ama sorgusuz sualsiz 2-3 hs attım diye ban atmak ne kadar etik bir düşünmenizi isterim ve yetki verdiğiniz kişileri bu konuda uyarmanızı rica ederim. Size patladım kusura bakmayın fakat durum budur. Ban'ı açın demiyeceğim fakat anlayışla karşılamanızı umuyorum. Saygılar.
Link: | |
Linklerini gizle |